Reviews from Arawan Koog aan de Zaan

Recent reviews

5.0
Monique
25 September 2022

Altijd goed !

Kremer
24 September 2022

Super, zoals altijd ;-)

Kremer
17 September 2022

Was weer heerlijk eten! Niks op aan te merken. :-)

Ouden
16 September 2022
J.Oud
10 September 2022

1 woord: Héérlijk!!!

Sara
10 September 2022

Lekker eten en op tijd bezorgd. Aanrader.

MZ
8 September 2022
nico de vries
31 July 2022

snelle bezorging!

S.Lakhai
29 July 2022

Heerlijk Thais eten. Ze luisteren naar verbeterpunten en passen het meteen toe.

Chantal Bos
29 July 2022

Bestelling was niet compleet, erg jammer

Herman te Loo
27 July 2022

Verfijnde Thaise gerechten, precies op tijd bezorgd!

Marion
20 July 2022

Prima

Floor
18 July 2022

De kwaliteit was helaas niet wat we van hen gewend zijn. Het was dit keer smakeloos en zag er onverzorgd uit. Denk dat de kok ziek was of zoiets, of met vakantie. Het smaakte niet eens Thais eigenlijk. Hopelijk de volgende keer weer beter🤞.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Axel
17 July 2022

Ik bestel meerdere keren per maand, nog nooit is het niet goed geweest. Helemaal top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frank
16 July 2022

Heerlijk, zoals altijd. Wel jammer dat de loempia's lauw waren, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt, de rest van het eten was wel goed warm.

Henk boogeert
16 July 2022

Zo dit was echt genieten weet niet Hoe ze het gedaan hebben maar de vegetarische saté was echt geweldig!! Echt blij dat ik bij Arawan zo goed vegetarisch kan eten! Super

R. Sman
16 July 2022

Veel te zout

Wibo
10 July 2022

Was weer genieten, ook voor een grote groep was alles goed geregeld en super lekker.

Hans
8 July 2022

Altijd goed en snel bezorgt. Andere kok? Eten was super

Y.
8 July 2022

Heerlijk gegeten, snelle bezorging!

Eve
27 June 2022

Gerechten zijn heerlijk op smaak. Bezorging was Precies op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda Koster
25 June 2022

We zijn beter gewend de sateh van tofu was aangebrand en de rest was ook gewoon minder dan anders.

LEO Overdorp
24 June 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging. Helemaal TOP !

Hans
20 June 2022

Echt heel erg lekker en pittig. Vooral de Green Curry en de Massaman curry zijn enorm aan te raden!

Cindy Smit
20 June 2022
Evelien
20 June 2022

Ik had bestelling zsm opgegeven. Ik ontvjng de indicatie dat het een uur xou duren, maar uiteindelijk werd het binnen 30 minuten bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

I. Brasz
20 June 2022

Zoals gewoonlijk heeft het ons weer uitstekend gesmaakt. De varkenssate is onze favoriet geworden, waar ik eerst altijd kipsate nam. Heerlijk gegrild, niet droog en op verzoek krijg ik ook hier pindasaus bij. Als extra werd ik gebeld of ik de gebakken rijst met groente met kip erin zou willen. Er was van die variant te veel gemaakt. Uiteraard was dit een welkom extraatje. Vriendelijke bezorger, duidelijke communicatie over de bezorgtijd, kwam ook op tijd en het eten was goed op temperatuur. Arawan maakt alles vers klaar en daar smaakt het ook naar. Heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ria
18 June 2022

Het was weer superrrr lekker en exact op tijd. Echt een aanrader !

Arentine Middelink
17 June 2022

Ook nu weer erg lekker, goed warm en mooi op tijd. Top

Jasper
12 June 2022

Het eten is altijd goed en lekker. Echt komt het wel echt te vaak voor dat ik iets bij de opmerkingen zet bij een bepaald gerecht en daar vervolgens niks mee gebeurd. De opmerkingen worden dus weliswaar niet of nauwelijks gelezen. Dat is het enige verbeterpuntje! Voor de rest prima eten en snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda
11 June 2022
Spil
10 June 2022

Top!

Huisman
10 June 2022

Heerlijk gegeten, goed verpakt, vers, mooie prijs/kwaliteit. Veel kip in de gerechten, heerlijk! Klein minpuntje: door de mihoen van het kindermenu zat wel heeeel veel zwarte peper. Misschien per ongeluk uitgeschoten of dubbel gepepert? Verder uitstekend!

Valery
10 June 2022

Altijd ontzettend goed! Netjes op tijd en heerlijk eten, massaman curry is onze favoriet.

Maris
3 June 2022

Heerlijk gegeten!

Erik Droogh
2 June 2022

Elke keer weer goed. :)

Max
28 May 2022

Het eten was heerlijk! Snel bezorgd, het was nog gloeiend heet! Helemaal top!

M. Lindeman
28 May 2022

Was weer heerlijk!

Han den Enting
27 May 2022

Altijd op tijd, goede prijs kwaliteit verhouding lekker eten

JB
26 May 2022

Je kunt 15 minuten zitten wachten voordat er wordt gevraagd over je bestelling.

Van Velzen
25 May 2022

Het was werkelijk verrukkelijk! Het leek net alsof ik in Thailand was echt heerlijk en een aanrader voor iedereen die van lekker eten houdt!!!!

Francesco
24 May 2022
Gerard Dirks
23 May 2022

Eten vond ik duidelijk van minder kwaliteit. Sommige bijna koud. Mihoen matig. Loempia's ook duidelijk minder smaakvol

Amalia
22 May 2022

Ik bestel altijd het gebruikelijke recept pad kai(nooit klachten hierover altijd goed) . Ik dacht ik doe er ook een lekkere salade bij met inktvis. Nou ik heb spijt. Voor mij was het geen salade zoals ik het ken het was een soort soep met inktvisringen en komkommer en tomaten die ergens in een soort vocht aan het drijven waren. Ik kreeg het niet naar binnen en heb het moeten weggooien.

M de Boer
20 May 2022

Lekker gegeten, helaas wel verkeerd geleverd (menu 209 i.p.v. 204). Daarom drie sterren

Nick
15 May 2022

Altijd heerlijke rode curries en ook de Massaman zijn we fan van.

Max
14 May 2022

Heerlijk als altijd

Saskia
13 May 2022

Heerlijk!

Glenn G de Vries
13 May 2022

Beste. Ik heb het idee dat het vandaag niet helemaal vers was. De sate stokjes waren hard en de noodles waren 100% niet vandaag gemaakt. Jammer normaal wel altijd goed.

Anoek
9 May 2022

Was weer heerlijk, vroeg iets pitiger zoals altijd maar was echt veel te heet ha ha volgende keer beter!

Sjoerd
8 May 2022

Saté vergeten voor de rest top

Kremer
7 May 2022

Was weer heerlijk eten!!

Karin
30 April 2022

zoals gewoonlijk heerlijk gegeten

Ria
30 April 2022

Superrrrr. Lekker

Wouter
24 April 2022

Arawan maakt het lekkerste Thaise eten van de Zaanstreek. Vooral de viskoekjes moet je een keer proberen.

Kremer
23 April 2022

Was weer heerlijk eten. Wat is dit toch ook een leuk eettentje met leuk personeel!

Mirjam
22 April 2022

Zoals altijd weer heerlijk. Voor de 1ste keer gerecht met vis Plaa Choechie, aanrader. Vrienden uit het zuiden vragen of er in de buurt van Weert een filiaal kan komen😜

Remy Kremer-Hakvoort
16 April 2022

Was echt HEERLIJK! We hadden de groene curry, voortreffelijk.

Peter
11 April 2022

Heerlijk gegeten.

👍
4 April 2022

Altijd lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richardmeulman
3 April 2022

Heerlijk eten, echt een aanrader

Tom
1 April 2022

Om 17.00 uur besteld voor aflevering om 18.00 uur. Klokslag 6 stond de bezorger met et bestelde voor de deur. Eten was goed warm. Heerlijk gegeten. Zeker weer voor herhaling vatbaar.

W. Valkenburg
1 April 2022

Was weer genieten!!

Michel
31 March 2022

Zoals als altijd weer heerlijk. Op naar de volgende keer 😉

shelly
31 March 2022

Ik kon geen vis proeven in de pittige viskoekjes. Ze waren gewoon erg pittig. Niet mijn ding. Het enige dat ik in het hoofdgerecht kon proeven was de saus die ze op de noedels gebruikten (te veel Ketjap Manis misschien?)

Bianca
30 March 2022

Altijd super lekker eten! Bezorging was ook heel goed op tijd..

John
26 March 2022

Altijd heerlijk

Cees
26 March 2022

Altijd lekker! En altijd vriendelijke bezorging!

Daphne
25 March 2022

De rijst was een beetje verbrand en niet echt op smaak. Dit is niet de kwaliteit die ik gewend ben van Arawan. Niet zeer slecht, maar ook zeker niet top.

Bas
21 March 2022

Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Han den Enting
20 March 2022

Prima en lekker eten, altijd op tijd en een scherpe prijsl. Ik kom er bijna 2 keer per week of laat het bezorgen

N.
19 March 2022

Het eten is ons helaas tegen gevallen. Bestelling klopte niet en ook de smaak en kwaliteit liet te wensen over

Ria
19 March 2022

.zoals altijd Heerlijk en keurig op tijd!

Groot
18 March 2022

Heerlijk gegeten !

Adri
14 March 2022

Het was weer super !!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kremer
12 March 2022

Was weer een heerlijke groene curry!

S.Lakhai
6 March 2022

Heerlijk gegeten! Goeie service!

Wouter
3 March 2022

Wat is dit toch lekker eten :-)

AdriaanR
3 March 2022

vooral erg lekker, prijs is goed maar de bestelde items kwamen niet aan, mijn bestelde Pad Thai Moo waren geen noedels, geen varkensvlees maar kip en geen ei met tauge.

Iris
28 February 2022

Heerlijk! Lekker pittig en kruidig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Denise
28 February 2022

Weer heerlijk gegeten en wat een goede service!

Dirksmit1959@gmail.com
28 February 2022

Goed en smakelijk eten en altijd op tijd !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erica Mulder
26 February 2022

Heeft veel te lang geduurd

Vorst
26 February 2022
Hans Bouwman
25 February 2022

Helaas was het niet zo goed als we normaal gewend zijn. Sate lauw, loempias veel te vettig en gegrilde garnalen slap, waterig en weinig smaak. Moet echt veel beter.

Adri
21 February 2022

Super lekker eten voor een heel billijke prijs. Bezorging precies op tijd ondanks het hondenweer. Kortom super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angelique Spijkstra
20 February 2022

Is er een andere kok? Het eten was anders Wel okee maar anders

Heleen gras
17 February 2022

Het was een geweldige ervaring alles goed verpakt netjes en op tijd bezorgd en natuurlijk was het eten heerlijk! Arawan bedankt we hebben genoten!

Mariam
16 February 2022

Ik had mijn bestelling om 16.30 gedaan. Werd netjes op tijd bezorgd maar kipfilet was lauw dus niet warm gegaan.

Kremer
13 February 2022

Was heerlijk eten! Bedankt :-)

Hans Bouwman
13 February 2022

Vlotte punctuele bezorging. Gerechten over het algemeen prima, m.u.v. het eendgerecht. Het vlees was wat taai.

Bart
11 February 2022

Erg lekker gegeten, dank!

Han den Enting
10 February 2022

Ik ben echt heel blij met Arawan, ik kom er minstens een keer per week. Soms laat ik het eten bezorgen, altijd op tijd, heerlijk eten voor een schappelijke prijs.Gewoon TOP

Wouter
9 February 2022

Heerlijk gegeten. Eten was nog heet toen het werd bezorgd

S.
6 February 2022

We hebben heerlijk gegeten. Het eten was goed verpakt en goed warm. De bezorging was precies op tijd. Dank jullie wel!

Michel
5 February 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten. Alles is goed van smaak en porties zijn ruim voldoende.

M de Wit
5 February 2022

Lekker eten, makkelijke en duidelijke site om te bestellen, en op afgesproken tijd klaar, gewoon goed dus.

Marijke
5 February 2022

Super lekker!

Ilona
4 February 2022

Minder lekker dan vroeger misschien door gebruikt van goedkoper ingredienten, bij massaman veel grove stukken ui, niet zo lekker

A.R. M.
3 February 2022

Heerlijk, net als eerder. Keurig bezorgd. Alles naar wens.

Dave
31 January 2022

Was 15 minuten te laat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Evelien
30 January 2022

Einde van de week geen zin om zelf te koken. Bestelling was precies op tijd. Alles heerlijk op smaak en royale porties.

Ruben
29 January 2022

Altijd top! Beste thai in zaanstreek!!

Frank de Graaf
28 January 2022

Heerlijk gegeten!

Gerard de bruijn
27 January 2022

Het was in 1 woord famtastisch!!Echt genoten vooral van de overheerlijke varkens saté, supermals en heerlijk van smaak😋😋😋

Otter
27 January 2022
Bianca
27 January 2022

Het eten is altijd perfect!! Ik had nu alleen een gerecht wat ik nog niet eerder had gehad, die was een beetje te zout. Het andere gerecht wat we hadden was weer super heerlijk zoals altijd.. Bezorging was voor het eerst precies optijd. Ik was blij verrast!

Nadelen dijkstra
26 January 2022

Het was echt heerlijk eten!! Echt een aanrader authentiek thais!

M.E. Kroon
26 January 2022

Zoals altijd heerlijk eten!

Hans Bouwman
24 January 2022

Wederom lekker gegeten, echter voor sommige ietwat aan de pittige kant en het rundvlees was wat taai.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kremer
20 January 2022

We vinden het echt altijd super lekker eten. Maar deze keer was het gerecht ontzettend zout en zat er heel veel knoflook in. Niet de kwaliteit die we gewend zijn van Arawan :-(

Monique
17 January 2022

Heerlijk gegeten , perfecte service en vriendelijk personeel . Aanrader !

M. de Boer
16 January 2022

Helaas was de mihoen verbrand en dat was goed te proeven/ruiken. Gelukkig na een belletje rechtgetrokken en eenzelfde hoeveelheid geleverd van de kwaliteit die gewend zijn. Maar dit hiaat heeft toch geleid tot een beoordeling van 3 sterren

Stephanie
16 January 2022

heerlijk eten!!! Echt een aanrader ❤️

P.D.Kan
16 January 2022

Nix op aan te merken . Van mij mogen ze 365 dagen vh jaar open zijn !

C.A. Foekens
15 January 2022

Was weer top. Zo netjes verpakt. En goed op temperatuur. Alleen willen we ipv witte rijst de gebakken rijst. Dus bestellen we dat er los bij. Alleen wordt de witte rijst er ook bij geleverd. Hoe kunnen we dit in het vervolg voorkomen?

Saskia
14 January 2022

Werd op tijd bezorgd en het eten was goed warm en lekker

Erik Droogh
12 January 2022

Elke keer weer goed!

E Wester
9 January 2022

Altijd fantastisch

Satish
9 January 2022

Het is gewoon elke keer een feestje als wij bij Arawan bestellen! Het is altijd top en altijd heerlijk. Ze leveren ook altijd op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pim Romeijn
9 January 2022
Inge
9 January 2022

Het eten was weer top

Kremer
8 January 2022

Was heerlijk eten!

T
7 January 2022
NM
5 January 2022

Altijd top! Heerlijk authentiek en vers Thais eten.

Peter
26 December 2021

Nooit de bestelling gekregen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monique
26 December 2021

Heel slecht . Eten besteld vanavond , bevestiging gehad, bezorgtijd opgegeven maar na 2 uur wachten bleek het restaurant gesloten. Moet niet mogelijk zijn eten te bestellen als een zaak niet geopend is.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ryan
19 December 2021

Een parel van de Zaanstreek.

Van buuren
14 December 2021
Martinel de Lange
12 December 2021

Heerlijk eten, bestelling stond keurig op tijd klaar om afgehaald te worden. Goed verpakt en uiterst vriendelijke ontvangst bij afhalen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Vera
12 December 2021
Ria
11 December 2021

Echt super lekker gegeten. Keurig op tijd en goed heet eten. We hebben gesmuld. En morgen nog een keer, grote porties TOP

Frank
11 December 2021

Zoals ik gewend ben, heerlijk eten, goed warm. Daarnaast werd het eten bezorgd door een zeer beleefde en vriendelijke bezorger, dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt.

B
11 December 2021

Altijd lekker

De Ruiter
10 December 2021
Gerard
5 December 2021

Vlot geleverd op de afgesproken tijd, temperatuur prima. De kwaliteit en smaak waren zeer goed, echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emeterio Calleja Perez
5 December 2021

Zalig gegeten enige min puntje was de saté saus die vind ik persoonlijk te slap had gerust pittiger mogen zijn.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam. Vinke
4 December 2021

Prima op tijd en goed warm. Weer heerlijk gegeten. Top dat op ons verzoek de nummers van de hoofdgerechten op de doosjes waren geschreven. Zo had iedereen meteen het goede gerecht.

Irvin
1 December 2021

Het voorgerecht, Arawan Raumit, is echt een aanrader. Vooral de Thod Man Plaa zijn superlekker. Verder diverse hoofdgerechten genomen (kip, eend, inktvis) en alles smaakte heerlijk. Verse ingredienten en superlekkere thaise basillicum. Wij komen hier zeker terug!

Kramer
29 November 2021

Lekker eten en mooi optijd geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans van Dalen
28 November 2021

Super lekker en vers Wij zijn fan

Manon
27 November 2021

Echt heerlijk eten!!!

Kremer
27 November 2021

Heerlijk eten, zoals altijd!

Yvonne
24 November 2021

No words needed! The best Thai!

Bert van de Belt
22 November 2021

Heerlijk Thais eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

L.
22 November 2021

Voor de prijs zijn de porties maar nèt groot genoeg, het is krap voor 2. Jammer dat er totaal niks met opmerkingen bij bestellen wordt gedaan, het staat keurig op de bon maar antwoord kun je vergeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruth
19 November 2021

Wij hadden rundvlees rode curry, kip groene curry en sates besteld. De smaak van alles was goed, de sates waren echt heerlijk, enkel was het rundvlees heel weinig en leek wel een soepje, veel saus, erg waterig, die lekte als een zeef uit het bakje. De kousenband in zowel het rundvlees als in de kip was erg weinig en bij de kip ontbrak de aubergine. Jammer dat ik rijst erbij besteld had; in het menu stond dit niet vermeld dat het inclusief was bij een gerecht.

Frans
19 November 2021

Kwaliteit zoals altijd prima, maar de hoeveelheid rijst is voor 2 personen veel te weinig. Als je iets besteld waar kousenband in zit verwacht je ook een bepaalde hoeveelheid, nu moesten we ze zoeken en dat is jammer. Verder was het wel heerlijk van smaak.

M.Pieters
19 November 2021

Nr 172 was voor mij veel te heet. Ik kreeg garnalen, boontjes en bamboe. Dit was niet wat ik besteld had. Kon er weinig van eten en moest er veel water bij drinken

Spillekom
14 November 2021
Dirk
11 November 2021

Top eten

Karim
8 November 2021

Ik moest weer bellen waar mijn bestelling bleef terwijl ik die al om 5 uur heb besteld en ik wilde dat hij om 19.30 bezorgt zou worden ….we konden dus pas om 20 uur eten …. Daarnaast was het voor het eerst dat de rode curry veel te waterig was want normaalgesproken is het echt heel goed ….

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
7 November 2021

Nix te klagen, nog steeds dezelfde hoge kwaliteit 👍😋🌶🌶🌶🌶🌶

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carol
6 November 2021
Bert van de Belt
5 November 2021

Heerlijk eten. Was er ook heel snel.

Patricia
4 November 2021
Bernard Siegrist
4 November 2021

Goed verzorgd en smakelijke maaltijd en bezorging als afgesproken.

Kremer
31 October 2021

Was weer heerlijk eten! 😃

Ruben
29 October 2021
Anoniem
28 October 2021
A.R. M.
27 October 2021

Echt top qua smaak. Goede hoeveelheid en prima warm bezorgd op tijd. Compliment! Was onze eerste kennismaking en zeker niet de laatste wat ons betreft.

Denise
27 October 2021
P
25 October 2021

Heerlijk eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anouk
24 October 2021

Heerlijk eten Altijd super warm als het bezorgd moet worden Duurt het wat langer word er gebeld Perfect

Mirjam
22 October 2021

Altijd lekker en keurig op tijd warm bezorgd, aanrader!

SF
21 October 2021

Super snelle bezorging, heerlijk eten

Angelique Spijkstra
21 October 2021

Sorry was lui vandaag. Bedankt voor de bezorging 👍 En het lekkere eten

Mat
21 October 2021

lekkere maaltijd, op de afgesproken tijd bezorgd

N & F
18 October 2021

Dit was echt lekker! Ruime porties, smaakvol, pittig wat pittig moest zijn, keurig op tijd gebracht, kortom: top!

Jacqueline
17 October 2021

Zoals altijd was het weer héérlijk!! We hebben genoten!

Jan Rouw
16 October 2021

perfect geregeld, ik kan niet anders zeggen. En in een woord het eten was ook heerlijk en er was genoeg.

Romeo
16 October 2021
Hanneke
14 October 2021
Hans van Dalen
11 October 2021

Erg lekker en vers voor herhaling vatbaar

Gerard Dirks
10 October 2021

Heerlijk gegeten, prima smaak en goede hoeveelheden!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans Bouwman
10 October 2021

Heerlijk gegeten. Gerechten hadden veel smaak. Zeer stipte bezorging.

T. Feijt
8 October 2021

Supersnelle bezorging, maar de sate was net als de saus nietmeer wat het was. Jammer

Mart
7 October 2021

Stipt op tijd bezorgd door een vriendelijke jongedame. Beide gerechten waren goed warm, prima verpakt en smaakten voortreffelijk! Zeker voor herhaling vatbaar, ook vanwege de aantrekkelijke prijs.. Een aanrader dus!

abram rentzenbrink
4 October 2021

Keurig op tijd bezorgd .Het was onze eerste keer dat wij iets bestelde .Wisten dus niet wat je verwachten mag .De smaak was goed alleen weinig eend en kouseband .Op witte rijst zijn wij niet dol .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dik
3 October 2021

Binnen een half uur in West Knollendam, top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mariam
1 October 2021

Ik vond het niet zoals altijd lekker smaken omdat de oestersaus anders was dan normaal. Smaakte niet naar oestersaus. Helaas.

Marijke raspoorr
29 September 2021

Het gaat afgezaagd klinken, maar het eten was weer super lekker. Pittig en warm en keurig op tijd bezorgd. Chapeau.

Kremer
26 September 2021

Was weer heerlijk eten!

Peter
25 September 2021

Zoals altijd op tijd en lekker.

Sander
25 September 2021

Weer heerlijk gegeten

Rina
24 September 2021

Heerlijk eten, gemakkelijk online bestellen via de app, en netjes op tijd bezorgd, super service dus echt een aanrader xxx

G. Lakhai
24 September 2021

Zo belachelijk lang elke keer. Nu bijna 2 uur wachttijd. Ze doen er ook niets aan verder. Altijd hetzelfde. Jammer, het is lekker maar wij bestellen hier niet meer hierdoor

Nieske
24 September 2021

Altijd lekkerrrrrr

Paulo Medeiros
18 September 2021

Was super lekker alleen de dessert was niet helemaal onze smaak. De Banaan zwom een beetje in de warme cocosmelk. Vriendelijke groet, Paulo Alexandre Medeiros

Nienke Paardekoper
17 September 2021

Het eten is waanzinnig lekker! Maar bezorging duurt steeds meer dan een uur, tot anderhalf uur, dat is wel erg lang.

Hans B.
17 September 2021

Vlot bezorgd en lekkere warme gerechten

Arjan
13 September 2021

Heerlijk eten en volgens afspraak geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thea
13 September 2021

Heerlijk eten! Echt een aanrader!!!

Linda
12 September 2021

3 verschillende maaltijden en allemaal even lekker en nog goed op temperatuur 👍

Wester
11 September 2021

Altijd een 10 !

Iwan
9 September 2021

Super lekker gegeten. Aardig personeel. Top.

Nicole
5 September 2021

Beste Arawan, I have ordered from you before and always been happy with your food and delivery service. This time, however, my order never arrived! I tried calling multiple times but no one picked up, or the line was not ringing. I hope my order will still be delivered, at a later date agreed to by both parties. Bij voorbaat dank.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Han den Enting
1 August 2021

Fijne mensen, altijd stipt op tijd bestelling klaar. Lekker eten voor een zeer redelijke prijs.Ik kom er bijna elke week

Ria
1 August 2021

Verrukkelijk. Gloeiend heet geleverd binnen de beloofde tijd Wat was het weer lekker. Top restaurant

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.R.
30 July 2021
Renske Tijms-deMaaker
30 July 2021

Bedankt voor extra loempia's van het huis

Cees
30 July 2021

Altijd lekker, altijd vriendelijke bezorger en weer keurig op tijd!

Rafael barendse
29 July 2021

Alles ging hartstikke goed. Eten was nog lekker warm en was erg lekker.

N de Vries
29 July 2021
Wendy
28 July 2021
Anita
28 July 2021

Heerlijk eten

G. Lakhai
28 July 2021

Het restaurant is goed qua smaken. Helaas wordt er nooit geluisterd naar op of aanmerkingen. Als je aangeeft niet pittig doen ze er extra peper in lijkt wel. Of nu aangegeven geen inktvis in de soep, je raadt het al; de hele soep zit vol met inktvis. Ook de bezorging duurt altijd ontzettend lang. Heel jammer want koken kunnen ze wel.

Hans B.
26 July 2021

Smakelijke gerechten en tijdige bezorging.

Wesley
26 July 2021
Jacqueline Oud
24 July 2021

Ik moet een half uur rijden om vanaf Arawan thuis te komen, en dan steeds goed warm én goddelijk lekker!!! Smullen!

Kimberley
23 July 2021

Ik vond de loempia's niet lekker

15 July 2021
Jolanda Van der Hoek
15 July 2021
S
14 July 2021

Heerlijk zitten smikkelen van het eten, samen met twee vriendinnen. Het eten was lekker op temperatuur en stipt op tijd geleverd.

Buurman
12 July 2021

Geweldige service en heerlijk eten. Er ging wat fout met de bestelling en ik werd netjes direct terug gebeld om mijn dubbele bestelling even door te nemen en vervolgens te cancelen. Erg netjes en leuke mensen.

Fred
11 July 2021

Heerlijk gegeten

Anita Ten Wolde
11 July 2021

Die Saté van jullie ❤️❤️❤️

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marja
9 July 2021

Heerlijk, meer dan genoeg en op tijd bezorgd. Hier gaan we zeker nog eens bestellen

Robert Romp
6 July 2021

Prima eten en prompte bezorging. Wij vinden Arafan een echte aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mariska
5 July 2021

We waren nieuwsgierig en wilden toch een keer bestellen. Eten zag er goed uit maar beide maaltijden waren gewoon veels te pittig van smaak waardoor je eigenlijk niets meer proeft. We hebben het niet eens opgegeten. We zijn wel wat gewend qua pittigheid maar dit was echt te veel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eline
5 July 2021

Eten was heerlijk! Zelfs voor onze visite die nog nooit eerder uit de Thaise hadden gegeten. Vrij snel bezorgd ook.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda Van der Hoek
1 July 2021
Martijn
30 June 2021

Zoals altijd keurig op tijd. Fantastisch lekker. Een heel goed Thais afhaal/ bezorg restaurant. Aanrader!

Jolanda Van der Hoek
28 June 2021
Simone Kloprogge
27 June 2021

Het eten was weer heerlijk. De bezorging was wat laat maar ze hebben ons Kerrigan gebeld om dit te melden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jolanda Van der Hoek
26 June 2021

Het eten was erg lekker. En een vrolijke bezorger

Bert van de Belt
26 June 2021

Smaakte heerlijk

Frans
26 June 2021

Half uur later gebracht dan opgegeven, verbeterpunt is geen richttijd geven.

R
25 June 2021

Erg lekker eten, en ook nog eens gezond.

Bas
25 June 2021

Top weer!!!

Adri Spils
21 June 2021

Heerlijk gegeten en stipt op tijd, grote klasse en voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leo Overdorp
17 June 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Tom
16 June 2021

Weer heerlijk gegeten wat precies op tijd was gelever. Ga zo door.

Mirthe
13 June 2021

Goed, vers en snel bezorgd door vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ria
13 June 2021

Snel geleverd. En echt verrukkelijk !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bas
13 June 2021
Wesley
10 June 2021

Vriendelijke mensen, en zeer lekkere maaltijden. Eén van de betere plekken om Thais te eten!

Daan
10 June 2021

Er zaten erg weinig garnalen in ons gerecht

Daphne
5 June 2021

Heerlijk eten!

Francis
4 June 2021

Heerlijk eten, goede service en ruim op tijd

Iris
3 June 2021

Heerlijk!

Bert van de Belt
3 June 2021

Was erg lekker en prima prijs/kwaliteitverhouding.

Fiona
3 June 2021

Heerlijk eten, lekker gekruid, goede porties, verse producten en met liefde gemaakt. Echt een aanrader!

Peter k
2 June 2021

Top ! Ook namens de papegaai (die vind de rijst lekker😁).

n de vries
31 May 2021
Wolleswinkel
30 May 2021

Was weer heerlijk 👍🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wibo
30 May 2021

Als altijd top!!

Willem Dankbaar
30 May 2021

Eten was weer top even als de bezorging keurig netjes en op tijd. Jammer alleen dat de salade met rundvlees (biefstuk) de biefstuk te ver doorgebakken was.. voor de rest echt prima eten.

Tom
29 May 2021

Eerste keer dat ik hier heb besteld en het eten was echt lekker. Ik kom hier zeker terug!

Denise
28 May 2021
Hans
27 May 2021

We bestellen sinds kort bij Arawan Het eten is lekker en niet duur (good value for money! )en het bezorgen is top verzorgd, snel.

Chris
23 May 2021
Martin
22 May 2021

Heerlijk gegeten. Tot de volgende keer

Groenhart
21 May 2021

Was weer heerlijk.

Hanneke
20 May 2021

Super lekker eten.

Auke kuipers
20 May 2021

Als vanouds weer heerlijk.. op naar de volgende bestelling ;-)

Denise
19 May 2021

Was weer heerlijk!

Ramon
16 May 2021

Altijd heeeeeeeeerlijk! Top tentje.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Drost
16 May 2021

Heerlijk eten, lekker warm en nuet duur. Echt een aanrader.

Han den Enting
15 May 2021

Altijd op tijd en snelle bezorging Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke mensen

Mirella
15 May 2021

Keurig op tijd en heerlijk gegeten

Ellen
15 May 2021

Was weer heerlijk! Dat gemengde voorgerecht (ben zo slecht met namen) bestellen we altijd want die is zo lekker! Porties zijn heel ruim. Nu noedels met rund geprobeerd, lekker, echt troostvoedsel. Mijn man had een soep, was ook goed. Enige puntje is wel dat 1 peper voor mij al behoorlijk pittig is.

Dely
14 May 2021

Heerlijke gerechten! Enige opmerking: van mij hoeft er geen tomaat in de Tom Ka Kai ;)

Anneke
13 May 2021

Heerlijk eten en bezorging altijd precies op afgesproken tijd.

Ano
13 May 2021

Top!

Wilfred Zwart
12 May 2021

Zoals altijd kwaliteit en zooooooo lekker!

Wibo
9 May 2021

Wederom top!!

Jeroen
8 May 2021

Heel lekker, super vers

Marijke
8 May 2021

Keurig op tijd bezorgd. Was de eerste keer maar top zooo heerlijk een echte aanrader!!!!!

Sara
7 May 2021

Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk geholpen. Ook geschikt voor glutenvrije opties! Zeer aan te bevelen.

Mert
6 May 2021

Erg lekker.

Denise
5 May 2021
Peter
30 April 2021

Heerlijk!

Vera
30 April 2021
Henk
29 April 2021

Was weer lekker en meer dan genoeg

Izabel
28 April 2021
Tom
27 April 2021

Overheerlijk gegetenaleenjamer dat het iets later is bezorgd dan gepland

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Amber
26 April 2021

Altijd heerlijk eten!

Martine Kok
26 April 2021
Anita Ten wolde
26 April 2021

Heerlijk , lekker pittig en de saté lekker van kippedijtjes met super saté saus 🤩

Denise
21 April 2021

Gebakken rijst met kip was deze keer minder van smaak. Zaten veel stukjes witte rijst nog doorheen. Hopelijk volgende keer weer beter

thea
19 April 2021

heerlijk eten en het stond op tijd klaar. sate is echt fantastisch!!

Hans W.
18 April 2021

Bijzonder smakelijk gegeten, we hadden (83)Kaeng Ped Kung en (42) Kai Phad Med en niet te vergeten 3 heerlijke loempiaatjes (13) Po Pia Thod vooraf.

Marije Ponsioen
17 April 2021

Het eten is fantastisch, maar dat zijn we al jaren gewend. Toevallig ging het bij deze bestelling voor de tweede achtereenvolgende fout. Maar het belletje van de vriendelijke bezorger die het adres verkeerd in de navigatie had gezet, zijn excuus en de brede glimlach deed alles vergeten. We hebben heerlijk gegeten.

Saskien
16 April 2021

Heerlijke inktvis- en garnalengerechten gegeten! Supergoede prijs/kwaliteit - verhouding.

Ci
15 April 2021

Heerlijk en snel bezorgd! Echt een aanrader!

Kaya
15 April 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd!

ien verrips
12 April 2021