Facebook

Beoordelingen van Arawan Koog aan de Zaan

Recente recensies van Arawan Koog aan de Zaan

5 sterren na 492 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, bezorging duurde wat lang, mja vrijdagavond oke. Alleen jammer dat ik een Chang biertje kreeg, had een Singha besteld.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk Drie gerechten. Drie Zeer verschillende smaken en Op tijd afgeleverd ondanks een fout in het adres!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Thais eten zoals wij het op onze vakanties in Thailand ook kregen. Stipte bezorging ook. Wordt zeker vervolgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en de bezorging was keurig op tijd! Daarnaast is het eten ook altijd nog goed warm, zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had Pad Thai met kip en Papaya salade. Allebei erg lekker! Bezorging was ook vlot. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top, warm genoeg en zeer smaakvol. Complimenten ga zeker vaker bestellen.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste alleen een citroentje bij de Pad Thai. Voor de rest heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima food. Netjes afgeleverd. Voor herhaling vatbaar.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vanavond echt heerlijk gegeten! Smaakvol, vers en duidelijk met aandacht bereid :-) Wij zijn fan! Graag tot een volgende keer!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en lekker kruidig,mooi op tijd bezorgd door vriendelijke jongeman.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer besteld en het was weer heerlijk!

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op afgesproken tijd geleverd. Eten van zeer goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! En nog bedankt voor de loempiaatjes die ik van jullie (t huis) kreeg. Peter

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, en zijn op al mijn speciale wensen ingegaan. Bezorging was mooi op tijd.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Netjes op tijd geleverd.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet anders zeggen: lekkerste thai en altijd op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bestelling was keurig bezorgd. De pad thai nua en kipsate zijn toch echt mijn favorieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op temperatuur dus heerlijk gegeten. Eten was iets later bezorgd dan gevraagde tijd maar dat zal komen omdat het weekend is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker een ook op tijd bezorg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was de eerste keer dat ik het ging afhalen maar dat werkte perfect, het eten stond keurig klaar. De gerechten hadden wel wat pittiger gemogen, volgende keer maar om extra pepertjes vragen.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeft ons nog nooit teleurgesteld. De lekkerste thai van de Zaanstreek!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! En prima op tijd!

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten en zal er ook vaker bestellen

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten , zeker nog een keer. Echte aanrader

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten met zorg klaar gemaakt en bezorgd!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd. Heerlijk gegeten. Gaan we zeker vaker doen!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld...de curry was super en 5 sterren waard..de sate was absoluut heerlijk van smaak maar helaas zaten er ook wat minder kauwbare stukjes tussen..daarom 4 sterren

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, verfijnde Thaise keuken. Kon helaas geen fooi geven via de site. En kleingeld heb ik in corona tijd eigenlijk nooit meer

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig op tijd en het smaakte weer heerlijk!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten ! Keurig op afgesproken tijd en een lekker extraatje erbij gekregen. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd 50 minuten later bezorgd dan door Arawan werd aangegeven op website. 2 keer gebeld, 2 keer te horen gekregen dat het " nu de deur uit ging". Smaak is oké, maar wij vonden het Thais dat beetje neigt naar Chinees.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds dezelfde goede kwaliteit als in t begin. Da s zeldzaam.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd goed en heel erg lekker! Bezorging kwam 15 minuten later dan ik had gevraagd. normaal geen voor mij, maar ik had echt honger :-)

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, duidelijke website, prima bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling kwam keurig op de afgesproken tijd.Het eten was goed warm en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker. Goede serviced op afgesproken tijd.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en mooi op tijd.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, een aanrader voor boten, aanleggen op struikelafstand!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Mooi op tijd en goed warm. Een aanrader.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer. Bezorging keurig op tijd. Smaakvolle gerechten.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later bezorgd, niet erg want we hebben heerlijk gegeten!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt heel erg lekker maar een bezorgd van ruim anderhalf uur is veel te lang!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer en zeer tevreden. Voorgerecht kiploempiatjes zeer vers en knapperig (niet sompig van vet en vocht) en ook de hoofdmaaltijd top (geen overmatig vet , vocht , saus en suikers waar het in zwemt bij vele aziatische restaurants) dit was) heerlijk. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, viskoekjes, loempia's! garnalen, rode curry en Pad Thai echt verrukkelijk en super vers allemaal ik ben dol op jullie keuken en manier van koken en leveren ! staat keurig op tijd klaar na internetbestelling echt top.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer! Rundvlees was heel erg heet, maar ook wel heel erg lekker. En dat wisten we van tevoren. Echt weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en goede nette bezorging, aanrader!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, bestelde was goed warm, en smaakte fantastisch. Heerlijk gegeten!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk elke keer weer!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn groot liefhebber en afnemer van jullie gerechten! Alleen gisteren vonden we de pad Thai niet zoals anders. Maar we blijven in de toekomst gewoon bij jullie bestellen hoor. :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en gevarieerd Qua prijs goed en aardige bezorger

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar en was heerlijk

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestel en betaalprocedure - duidelijk en vlot. Gerechten stonden stip op tijd klaar en oogden, roken en smaakten heerlijk.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het smaakte verrukkelijk Levering iets later, top dat je daarover bericht krijgt. Eten was gloeiend heet. Zeker voor herhaling vatbaar

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam op de afgesproken tijd bezorger erg vriendelijk en het eten was weer super. Nog bedankt voor de loempia's

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het rundvlees gerecht was prima, maar de Phad Thai een beetje droog en vettig. Een partje limoen erbij had het wat frisser gemaakt! De garnalen salade bleek warm bij bezorging, en zat vol met hele grote stukken ui. Helaas niet zo’n succes.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten! Erg blij met deze echte Thaise keuken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk , afgehaald en bij binnenkomst was het al klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en was nog goed heet toen het werd bezorgd, top! Was ook snel bezorgd, dus ik ben helemaal tevreden.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging echt een aanrader.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant vanaf t begin. Als je mij zou kennen zegt dat genoeg. Heerlijk eten!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig genoten van jullie soep, rode curry etc. Altijd even blij met jullie heerlijke Thaise kwaliteit !

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het kwam iets later dan gepland, maar daar werd keurig over gebeld. Het eten zelf was prima, heel goed van smaak, veel groente en vlees. Gaan we zeker vaker doen.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Ik wou dat ik elke dag van Arawan kon eten. En tot op de minuut nauwkeurig afgeleverd. Ik kan alleen maar zeggen: tot de volgende keer!!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke curry! Wij maken thuis geregeld curry, maar het is nooit zo lekker als bij Arawan. Je bent echt even in Thailand.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer heerlijk hoewel de Tom Ka Kay soep te pittig was..

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en altijd vriendelijke bezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle vriendelijke bezorging , gewoon top

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was top, heerlijk eten .

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en de bezorging was op tijd. Ik ga vaker bij jullie bestellen.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein minpuntje Had de bestelling om bewust om 14:00 gedaan voor 18:30 Werd netjes gebeld dat het 15 min vertraagd was en kwam om 18:55 Voor de rest was het heerlijk!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had verschillende gerechten besteld, 1 met kokos. Het waren gelijke. Altijd bezorgkosten?

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd keurig afgeleverd. Nadat we belde dat een aantal voorgerechten en drankje miste, werd dit keurig opgelost. Zelfs met extra drankje erbij. Eten en drankjes waren heerlijk! Toppie!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd top !

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten werd keurig en vlot bezorgd. Smaakte goed en zag er lekker uit!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super en de bestelling zeer snel ... en top dat je ook contant mag betalen . Op die manier kunnen we ook de rijders een fooitje geven ..

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer erg lekker.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drukke dag, dus bezorgen duurde even, maar eten zoals elke keer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaken van de gerechten zijn erg goed. Het hele gezin heeft weer genoten. Eend in zoetzure saus is een echte aanrader. Het was erg druk dus afgesproken bezorgtijd was niet mogelijk. Maar netjes gebeld en een andere tijd afgesproken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel ! de best kip sate in de zaanstreek ook :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En eigenlijk genoeg voor 2 dagen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging verliep wat rommelig (te laat en biertje vergeten maar ben wel gebeld ) . Het eten was het wachten waard: erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heurlijk!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen altijd de kerries en die zijn allemaal heerlijk. Het personeel is vriendelijk en de bezorging gaat snel. Wij zijn heel tevreden

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat ik bestel is altijd lekker Goed eten en lieve mensen

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede prijs/kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer om te smullen. Heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk,,,niet te pittig.En precies op de aangegeven tijd gebracht door een vriendelijke jongeman.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang voor het eten er eindelijk was. Ruim 40 minuten na verwachte bezorgtijd. Bij navraag werd gezegd dat het erg druk en rommelig was zowel in de keuken als bij de bezorging. Vervelend, bied volgende x compensatie aan? Helaas bij bezorging bleek er een gerecht te ontbreken. Gebeld en weer zeer snel nageleverd. Gerechten goed op smaak! Sommige wel wat aan de koude kant.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk voorgerecht & heerlijk hoofdgerecht. Eerste keer besteld, maar smaakt naar meer.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was later dan de door mij gekozen tijd, maar we werden netjes gebeld dat het wat later zou zijn. Het eten was weer erg lekker!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top als altijd. Als enige opmerking, beetje sambal (Thaise stijl) erbij zou top zijn😉

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vast adres voor mij! Heerlijk en authentiek Thais eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij bestellen bijna elke week bij Arawan, omdat het heerlijk eten is en het wordt goed bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd fantastisch, iedere keer weer !

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer erg lekker. 😋🌶

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was overheerlijk !!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer netjes snel geleverd en heerlijk eten.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijk

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om 18.00 uur bij jullie on-line besteld en kreeg door dat de verwachte aankomsttijd 19.10 uur zou zijn. Uiteindelijk kreeg ik om 20.45 uur een incomplete bestelling!! Ik heb hiervoor 3x moeten bellen en kreeg steeds te horen dat het eten werd ingepakt en onderweg was. Dit was dus niet het geval! Kortom hele slechte service en het idee dat jullie de boel belazeren. Ook nog een incomplete bestelling. Ik had een gecombineerd voorgerecht besteld maar dit konden jullie niet leveren omdat producten op waren. Teleurstellend, geen communicatie en loze beloften... Ik ga niet snel meer iets bij jullie bestellen want mijn vertrouwen is behoorlijk geschaad....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pad thai kai en massaman kai lekker, kipsaté erg hard en droog. Bestelling was goed warm en snel gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten!! Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren vaste klant en nog steeds dezelfde prima kwaliteit en service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thais eten was verrukkelijk. Goed verzorgd. Complimenten voor de kok en de bezorger. Zeker nog eens.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Beetje jammer dan de bestelling een kwartier te vroeg ?!?! was. Gelukkig was er iemand thuis en konden we zo aanschuiven.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en echt heel erg lekker gegeten en mooie porties 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wat was het weer HEERLIJK! elke keer weer genieten. dank je wel!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!!! Super zelfs

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten. Het werd wel later bezorgd maar ik werd gebeld daarover en momenteel is het niet verbazingwekkend dat het drukker is dan anders.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke eten en keurig bezorgd.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en prima op tijd

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk op smaak. Riante portie. Bezorging snel en gerechten waren warm.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb niks te klagen!heerlijk, meer dan genoeg. snelle bezorging, lieve mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doe het eten in een geïsoleerde tas. Dan blijft het warm. Smaak waa weer fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en mooi op tijd. Bedankt.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer er lekker

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig en ben nooit teleurgesteld. De kip rode curry is sowieso het proberen waard.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en heerlijk eten! 😃

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles even heerlijk

, 06-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorme drukte op de dag van bestelling. Vriendelijke jonge vrouw die extra opgeroepen was om bestellingen weg te brengen. Dus alsnog redelijk op tijd met excuses en uitleg afgeleverd. Prima service dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en in bijzonder de thaise viskoekjes, bij het eten van dit typische thaise gerecht waande ik mijzelf onder de palmbomen op het strand van Ko Samui Absoluut top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blíjft de beste Thai van de Zaanstreek

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T is voor mij al jaren een erg lekkere en makkelijke manier om zelf eens niet te hoeven koken. Ook is in al die jaren de smaak van mn favoriete gerechten onveranderd gebleven wat ik zelden nog tegenkom. P.s. de gerechten gaan tot 3 pepertjes heet maar heter kan altijd 🌶🌶🌶🌶🌶😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Optijd bezorgd

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldig eten. Heerlijk

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was mooi op tijd!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer blij als de bezorger het heerlijke, verse eten komt brengen!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was too

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd keurig op tijden heel erg lekker

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blijft altijd goed. Klantvriendelijk

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thais eten n de Zaanstreek. Uitgebreid menu met voor ieder wat wils. Wordt ook thuisbezorgd indien gewenst. Evht een aanrader

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben heerlijk gegeten en bestelling werd vlot bezorgd door een leuke dame! Zullen hier zeker weer gaan bestellen!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allen, Enige tip: willen jullie rekening houden met klanten die minder zou thuis eten. Verder complimenten voor jullie recepten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima maar wel lauw!

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en keurig op tijd

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen en/of halen met regelmaat bij Arawan. Altijd ook tevreden over de snelle bezorging en lekker eten. Helaas hadden we nu sate die kneppelhard was en ook weggegooid is daarom door ons. Gaan we dus niet meer bestellen.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en precies op tijd. Wij vonden het net zo lekker als in Thailand. Zeker een keer proberen. Misschien wel aangeven of je van pittig of van mild houdt.

, 01-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was lekker maar loempia's en gamba's waren lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd! De rode curry was voortreffelijk. De kip zoet zuur viel nogal tegen jammer genoeg

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Arawak is constant in kwaliteit en dat is altijd goed. Een zeer goede Thai!

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en aiai die viskoekjes, om te smullen!

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, één witte rijst ipv gebakken rijst geleverd, maar dat werd na een belletje direct thuis bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was lauw bijna koud dit keer, jammer. Rest was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg de verkeerde soep geleverd maar dit werd na een telefoontje snel nieuw gebracht. Ook de gevraagde nam pla prik zat keurig bij het eten. Voor de service dus een dikke 10. Het eten was kwalitatief iets minder dan ik gewend ben bij de Thai. De minst pittige penang nua ooit, zonder rode peper en minimaal citroenblad maar een halve bak gesneden kool met een klein laagje vlees. In penang hoort geen groente maar alles was beter geweest als kool. Net zoals de grove stukken ui in tom yam, dat is niet thais! Hier ligt zeker een verbeterpuntje.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is altijd goed, de bezorging is soms wel laat +/- 30 min

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker als altijd...:)

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed goed warm het was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging duurder iets langer dan normaal maar daarvoor hebben we een extra blik cola gekregen. Vind dit wel netjes opgelost. Tevreden klant.

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heel lekker, behalve ( helaas voor de 2e keer) satés droog en taai. Op tijd bezorgd.

, 07-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed, keurig op tijd. Eten was prima, alleen de bami had wat warmer gekund.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten hier zijn heerlijk.... de kruiden, de curry & de geur doet mij denken aan de straten van Bangkok ... Zonder enige twijfel kan je zeggen dat Arawan de beste Thaise restaurant is van Zaanstad & als je van pittig houd kan je gerust vragen naar Prik Na Pla want dat doen ze graag erbij. Enjoy the food journey!

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch, wat een smaak explosie! Love thai food

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd smakelijk en keurig op tijd afgeleverd

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer geweldig

, 31-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker zoals altijd. En op tijd zoals het aangegeven was bij de bestelling.

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, verse producten en goed op smaak. Een minpuntje, in de salade zaten heel veel scherpe witte uien die daardoor overheersten. Had liever wat meer andere groenten in de salade gezien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Normaal haal ik zelf het eten af daar we net even buiten hun bezorgdistrict wonen ( assendelft). Nu een feestje en 15 bakken eten besteld welke precies op de afgesproken tijd klaar stond en nog goed heet ook.... Alle gasten hebben genoten van het eten dus ja het is een echte aanrader!! Groet A Kleijn

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam 45 minuten later dan gevraagd en de curry was deze keer te waterig. Jammer, maar de smaak was goed!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De smaak was niet meer zo goed als vroeger. Ook vorige bestelling was niet op smaak. Daarnaast kwam de Bestelling veel te laat. Besteld om 17.45. gevraagd om 18.45 te leveren. Dit zou 19.20 worden. Niets ontvangen. Na een telefoontje kwam het eten vervolgens om 19.50 zonder excuus.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We misten alleen de cashewnoten maar verder was het weer heerlijk!

, 09-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en Keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen via de site. Op de hoogte gehouden worden van de bezorg status tav aangegeven tijdstip. Heerlijk eten! Één portie loempia's te weinig bezorgd, na telefonisch contact werden deze snel alsnog gebracht met een extra portie loempia's tot grote vreugde van de kinderen (en stiekem ook de ouders!)

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker maar ik kreeg de verkeerde volgorde.

, 03-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten voor een goede prijs

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Super vers en precies zoals we in de opmerking hadden aangegeven: “veganistisch en zo min mogelijk vet”. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader!

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten. Het was heerlijk.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en vers!

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer een super maaltijd. Op tijd en altijd de juiste temperatuur. Voor ons de beste Thai.

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goede service

, 30-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, spectaculair lekker. Jammer dat er niet bezorgd wordt in Assendelft!

, 29-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging vlot, kwaliteit uitstekend

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het beste en lekkerste eten van de Zaanstreek. Maar de bezorging is de laatste tijd hopeloos. Vorige keer duurde het al heel lang, maar gisteren maar liefst twee uur. Dan vind ik het niet leuk meer om bij Arawan te bestellen. Jammer!

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed hier. Bezorging en kwaliteit !

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging binnen de door mij gevraagde bezorgtijd door keurige bezorger. Eten zoals altijd: heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Snelle levering maar nog belangrijker kwalitatief zeer goed.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en het stond op de afgesproken tijd klaar

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goede service en top kwaliteit. Een echte aanrader en zeer zeker de beste Thai in de Zaanstreek.

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en meer dan genoeg per portie. Bezorgen was een half uurtje later als gezegd werd maar het was zondagavond. Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Kwaliteit is super en ook warm. En de service is top. Helemaal tevreden

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb genoten van het eten. Bezorging op tijd. Eten zijn warm en smaakt goed. Ik word een vaste klant.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en het stond op de afgesproken tijd klaar. Hulde !

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer dat we eten hebben gehaald bij Arawan. Het eten zelf gehaald, waren iets te vroeg maar alles was binnen vijf minuten klaar. Hebben heerlijk gegeten en het was zoveel dat we er nog een keer van kunnen eten. Een aanrader.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Was lekker. Een opmerking: willen jullie ook rekening houden met klanten die zoutarm eten. Vaak is het te zout voor mij. Jullie gerechten zijn lekker

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levertijd een uur volgens de website, eten is netjes na 50 minuten geleverd. Warm en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer top zoals altijd! Alles goed verpakt, zodat het warm blijft. Echt smullen !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker jongeee

, 20-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Was weer perfect

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en 20 minuten eerder geleverd dan opgegeven. Alles is super vers, daarom duurt het normaal gesproken wat langer dan bij een ander. Maar is het wachten waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten en de bezorging was ruim op tijd.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zoals altijd weer goed. 1 bakje van een gerecht was stuk, maar binnen 15 minuten een nieuwe bezorgd , Top en nog bedankt !

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker gegeten en loempia's waren extra lekker 👍. bestelling binnen de aangegeven tijd bezorgd 😎

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk !!

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en DIT keer op tijd gereed!

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Arawan is echt de beste wat de Zaanstreek te bieden heeft 100%

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder teleurstellend! Werd gebeld dat een deel van mijn bestelling niet te leveren viel of ik dan paar loempia’s wilde. Gezien ik dat niet wilde, kon de bestelling niet geleverd worden want het was onder het minimum bestelwaarde. Het boeide hen absoluut niet dat dit niet klantvriendelijk was en verder geen oplossing voor was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

17.45 besteld , 18.50 ophalen maar psas om 19.20 !!! Klaar :-((. Toch half uur wachten! Zeer slecht voor 2 gerechtjes met saté.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En 30 minuten sneller bezorgd dan gepland. Netjes gebeld dat de bestelde viskoekjes op waren en bij bezorging €5 cash terug gekregen.

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, alleen vreemd dat er broccoli in mijn gerecht zat. In alle jaren in Thailand ben ik dit nog nooit tegen gekomen ;-) maar dat mag de pret niet drukken

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was heel snel, Eta was 19:20 maar hij was er al om 18:40! Kwaliteit was minder dan we gewend zijn van Arawan, meestal is het meer op smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!! Precies op tijd geleverd

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd geleverd. Eten was top!

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal niks mis mee! Eten was superlekker en flink veel. Bezorger was keurig op tijd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd zoals ik dat gewend ben. Top!!

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, op tijd bezorgd

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker en lekker snel ook dit keer

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg lekker en 100% Thais. Je moet alleen even geduld hebben maar het is het wachten meer dan waard!

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker, rij er graag voor heen en weer, want ze bezorgen niet in Krommenie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer snel geleverd en heerlijk eten van Arawan ?

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top eten, zeer smaakvol, keurig op tijd geleverd

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Het eten was er een half uur eerder dan aangegeven,, helemaal goed

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Snel bezorgd. Aanbevolen.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het openmaken vd bakjes rook de eend muf.. we gingen dus wat onzeker proeven, is het wel vers? De smaak was verder prima en geen buikpijn dus prima. Fijne week!!inge

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd perfect

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten van Arawan. Prima voor elkaar

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tranen in mn ogen , snot loopt uit mn neus Voor thai food, ongelogen, is Arawan mijn beste keus ! Lange tijd al vaste klant, nog steeds even heet en lekker .?

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met afstand het allerlekkerste restaurant dat thuis bezorgd in de gehele Zaanstreek. Echt heel erg goede kwaliteit. En een supersnelle en prettige bezorging. Ik ben en blijf vaste klant!

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, we bestellen hier regelmatig en het is altijd goed!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekkere gerechten met veel smaak. Vers en authentiek. Bezorging keurig op tijd. Aanrader!

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk! Mijn verzoeken in het opmerkingenveld rond mijn allergien worden bijna altijd perfect nagekomen. Mocht de groene papaya salade op zijn, dan bellen ze direct voor een gepaste oplossing, erg fijn en netjes. Ze hebben veel heerlijke gerechten met tahoe, wat ons als vegans erg blij maakt! Wij zijn dan ook erg blij met Arawan in de buurt.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het oude recept massaman was lekkerder die van 3 jaar terug Deze is ook heerlijk maar die was verrukkelijk

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, elke keer weer!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken. Snel gebracht en lekker als altijd ?

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur moeten wachten, maar het was de moeite waard! Kwaliteit & kwantiteit waren top!

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er ging iets mis bij de bestelling maar dat werd keurig opgelost. Het eten was heerlijk!! Hier gaan we zeker vaker bestellen!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten. De maaltijd werd 20 minuten eerder bezorgd dan verwacht. Dat kwam goed uit, want we bestelden aan de late kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld. Het eten was heerlijk en meer dan genoeg, zelfs voor morgen nog over. Aardige bezorger en kwam zelfs 5 minuten voor de afgesproken tijd. Ik ben uiterst tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, alleen wel jammer dat het om 18:05 uur werd bezorgd ipv 17:45uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Nummers 81, 43 en 44 waren weer erg lekker. Met z'n vieren heerlijk gegeten.

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 40 minuten laat. Gebeld 10 minuten na gemelden bezorgtijd omdat er geen rijst meer was. Voor mie gekozen om tijd te sparen. Mie was smakeloos. Vis koekjes als rubber, geen vis te zien. Mie en viskoekjes wegegooid. Soepen waren heerlijk. Curry ook lekker. Volgende keer soep en curry.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service en ook de bereidwilligheid is er altijd, alleen verschilt de kwaliteit sterk. Vandaag jammer genoeg rijst gekregen dat niet vers oogde en de gebakken rijst was ook niet top.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Top!!

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed, helaas is de bezorger onvriendelijk en bijdehand. Voorlopig de laatste keer besteld

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

4 gerechten voor 4 personen.... genoeg voor 2 dagen. Fantastisch gegeten, mooi op tijd klaar bij afhalen.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, lekker, warm eten! Super

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer toppie en optijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld, maar we komen zeker terug. Heerlijke gerechten, goede smaak en prima hoeveelheid. Enige nadeel dat de biefstuk ietsje taai was. Verder heerlijk allemaal. Ook goed dat die pepertjes op de kaart erbij staan. Klopt precies. Je krijgt dus wat je verwacht.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en heerlijk gegeten!

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten van het eten!

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Groene curry is heerlijk en de bezorging vriendelijk en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk. De bezorger was een kleine 20 min later dan in de mail aangegeven, maar het was het wachten waard ;-)

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging op vrijdagavond met een vriendelijke bezorger. Eten was heerlijk voor herhaling vatbaar!

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was Top...precies op afgesproken tijd bezorgd. Het eten was helaas erg zout. We hadden gebakken rijst met garnalen en phad Thai noodle met kip besteld maar het was zo zout dat we van beiden bakken de helft weg moesten gooien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had ook nog een Singha biertje besteld, en heb bij de bezorger aangegeven dat ik dit niet geleverd heb gekregen. Ik heb hierop echter niet eens een bericht ontvangen dat het nog wordt nageleverd of dat ik mijn geld terug krijg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk!!!

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd lekker

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals gewoonlijk! En de bezorging ook weer netjes!

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Vriendelijke bediening.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vies heel weinig en heel duur , DIT DUS NOOOIT MEER ik heb zo 30 euro in de prullenbak kunnen mikken ?

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (beter als chinees) bezorger was netjes en heb hem slechtweerpremie gegeven ?.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Beste Thai uit de omgeving.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gisteren een bestelling gedaan en werd na een half uur gebeld dat de bestelde viskoekjes op waren. Daarvoor in de plaats heb ik Thaise vlees/vis balletjes besteld. Werkelijk het smerigste wat ik ooit heb gegeten. Wat een teleurstelling. Dat terwijl de kip in groene curry met kokos zo heerlijk is. Ik heb in totaal 75 minuten op m’n eten moeten wachten en niemand die me verteld heeft dat het zo lang zou duren. Dat vind ik erg vervelend, en totaal geen service. Een extra gerecht of korting zou op z’n plaats zijn!

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

de service was prima en het eten lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en snel op te halen na een bestelling. Is me prima bevallen en zal het zeker meer gaan doen. Dit was n.l. pas de 2e keer. Erg vriendelijk personeel ook nog.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de gevraagde tijd geleverd en het eten was lekker als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij Arwan en tot nu toe was het altijd erg lekker!

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten op tijd en goed warm en heerlijk. bezorger erg netjes en verontschuldigen voor 5 min telaat ?.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker bezorging snel Maar wel duidelijk gevraagd om geen ui, en wat zit erin, heel veel ui.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur gewacht te hebben, heb ik gebeld en kreeg ik te horen dat de computer een storing had. De bestelling was dus flink vertraagd. Het zou nog 45 minuten extra duren. Ik heb besloten de order te annuleren. Ik wacht nog steeds op de terugbetaling want ik had al via Paypal betaald.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten van erg goede kwaliteit. Bij het bezorgen was er een bakje lek gegaan, maar ik kon kiezen voor een nieuwe op dat moment of een gratis maaltijd de volgende keer. Super service!

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top! Eten was 30 minuten te laat maar wel goed op temperatuur

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd massaman met beef, zoals altijd erg lekker!

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Zo goed kunnen we maar weinig echt traditioneel Thais eten vinden.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Via internet besteld, afhaaltijd ging van 19:20 ineens naar 19:40. Vervolgens tot 20:00 staan wachten. Na vragen blijkt mijn bestelling aan iemand anders is meegegeven. Weer 10 minuten gewacht. Uiteindelijk wil meneer mij nog een keer laten betalen want niemand kon zich herinneren dat ik al betaald had. Voor mij de laatste keer geweest dat ik hier kom. Eten was overigens wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Klaar bij aankomst en heerlijk gegeten!

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, online besteld en op het tijdstip dat het op te halen was stond het al klaar met een verrassing

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten.

, 03-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zeer snelle levering. Hier gaan we vaker bestellen!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

de pad thai kai was weer lekker!!!

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed maar bezorging slecht, bijna 2,5 uur moeten wachten! Dat kan echt niet...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker. Zoals verwacht. En het eten was goed warm. Niet afgekoeld door de bezorging. Deze bezorger kwam ook prima binnen de gestelde tijd.

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al een ruime tijd bij Arawan. Ze maken de gerechten precies zo als je t hebben wilt. In mijn geval dus 10 pepers heet met nog extra 2 soorten pepers los erbij. En op verzoek zonder vetsin. Bezorging is altijd vriendelijk (ondanks de topdrukte soms) en t eten goed heet. Als ik 10 sterren kon beoordelen had ik die gegeven. Mn complimenten aan iedereen die werkt bij mn favoriete thai. P.s. ik eet de restjes meestal de volgende dag als lunch . Peter

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk en goed rekening gehouden met de opmerkingen!

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekke en lekkere pittige groene papaya salade. Jammer dat er een hele laag olie op de curry drijft die je er eerst af moet scheppen.. Olie gehalte zou heel veel minder mogen, dat zou de smaak alleen maar ten goede doen?

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel bezorgd!

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Via internet mijn bestelling geplaatst, mijn maaltijd stond op de juiste tijd klaar. Lekker warm en heerlijk van smaak. Complimenten aan de kokkinnen.Heb alweer zin in mijn volgende afhaalmaaltijd. Keuze genoeg! mmm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Top afhaalrestaurant met heerlijk eten!

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou er om 19.25 zijn kwartier later gebeld, met 5 minuten vertrekt hij tis 5 minute rijden. Om 20.05 nog niemand weer gebeld, half uurvertraging? uiteindelijk hebben we ons eten gekregen, veel en veel te laat. De bezorging is altijd slordig geweest, maar dit slaat alles. Eten is goed, maar nooit meer !!!

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

moedig om door die koude temperaturen toch te bezorgen. petje af (of in dit geval; gewoon lekker ophouden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed van smaak en goed op temperatuur. Precies op afgesproken tijdstip bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Onze eerste kennismaking met dit afhaalrestaurant was prima. Eten goed en smaakvol en wachttijd kwam nagenoeg overeen met de site. 19.30 halen; om 19.35 zat ik weer in auto met eten terug.

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer twee uur moeten wachten op het eten (17.27 u. besteld en 19.30 uur bezorgd) twee keer gebeld en bij de eerste keer zou het elk moment eraan komen, dit was om 18.45 u. Ook was het niet echt warm meer. Aangezien het al de zoveelste keer is dat we eindeloos hebben moeten wachten, zal ik niet snel meer bestellen.

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, echter nu de 2e keer dat ik netjes vooraf gebeld wordt dat ik aan de deur bij het bezorgen nog extra moet betalen ivm bijgerecht wat duurder wordt (€5 ipv €3 zoals benoemd op website) als je er naar verhouding geen ander gerecht bij besteld. Is jammer, want als je x aantal hoofdgerechten bestelt en je wilt een bak extra gebakken rijst betaal je daar dus meer voor....

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk als altijd en keurig op het gevraagde tijdstip afgeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste thai in Zaandam en omstreken! Zeer service gericht!

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten van alle bestelde gerechten! Heerlijk van smaak, porties zijn flink. Gaan er vanavond nogmaals van genieten! Bezorging was optijd, netjes en goed warm. Er zat zelfs een gerecht bij van het huis, super leuk,lief én lekker!! Wij weten het wel als we weer eens een keer iets gaan bestellen!

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker! Het werd een kwartiertje later bezorgd dan gevraagd maar op zondagavond weet je dat het druk is. Het kwam wel gloeiend heet aan en we hebben heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur en kwartier bezorgtijd... En koud eten... Bestel er regelmatig maar dit sloeg nergens op... Ze zijn nooit de snelste, maar daar hou je rekening mee... Ze hadden minimaal kunnen bellen...

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren heerlijk en de bestelling was snel geleverd. Voor de eerste keer besteld en zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en bestel gewoon op tijd en houd rekening met de levertijd dan is het het wachten zeker meer dan waard

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Bezorging was wat laat door de drukte maar er werd meteen excuses aangeboden. Bij minder drukte bezorgen ze altijd keurig op tijd.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en keurig op tijd met een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heelijk. Vooral de saté. Klein minpuntje was dat het rundvlees iets te taai was. Verder top!

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is perfect Bezorgen prima

, 28-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie eten is fantastisch! Maar als het druk is gaat het mis. Verwachte bezorgtijd 18.10 en dan , na 2x bellen, om 19.30 bezorgen... Misschien ook eens warmhoudtassen aanschaffen ?

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm en lekker!

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Het was weer een heerlijk verfijnd afhaalgerecht. Ditmaal kozen we voor nr. 42. mmm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, het eten is erg lekker. Goed gekruid. Echter: de groenten graag wat gaarder, dat zou ook de smaak ten goede komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was bijna een uur te laat, ondanks dat het al om 15:00 voorbesteld was. Volgende keer is het aan te raden contact op te nemen als het uit loopt. Wel lekker eten en goed warm.

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, maar helaas al voor de 4e keer veel te laat bezorgd

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was erg smaakvol en werd keurig op tijd bezorgd

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs door de sneeuw was de bezorging goed warm en weer goed van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en eerder bezorgd dan de afgesproken tijd.....top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, we bestellen er graag

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, grote porties, snel geleverd en een aardige bezorger!

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! We hebben het zelf opgehaald, het stond precies op tijd klaar.

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rode curry

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de hoofdgerechten waren goed, echter de balletjes rundvlees vonden wij echt niet lekker.. Daarnaast heb ik minder gerechten ontvangen dan bestelt. I.p.v. 2 porties loempia 1 portie en i.p.v. 2 kipsate 1 portie rund balletjes. Daarnaast hebben wij 1 1/2 uur moeten wachten op het eten. Deze keer dus niet zo tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was er een storing waardoor het ruim 2 uur duurde voordat de bestelling er was. Hier heb ik dan ook nog zelf voor moeten bellen, anders weet ik niet of er überhaupt wel iets was bezorgd. Eten was ook niet erg warm. Verder zoals gewend wel erg smakelijk. Hopelijk volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet pittig (peper vergeten?) maar evengoed lekker. De bezorging was lekker snel vandaag.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer uitstekend!

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima als altijd. Alleen jammer dat het wat langer duurde maar dat is vaak op zondag. Hou daar rekening mee en bestel op tijd, het is de moeite waard om te wachten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, verrassend snel bezord. Gaan we vaker doen :-)

, 06-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk, bestellen op het werk en daarna afhalen. Geen wachttijd!

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de lekkerste Thai van de zaanstreek. Heerlijke Thom kai kai en papaya salade. Heek tevreden dus??

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Snel en makkelijk online bestellen. Verrukkelijk origineel Thais eten. Echt top!!

, 30-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Het eten is nog hartstikke warm bij bezorging en het smaakt elke keer weer heerlijk!

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte echt heel lekker maar de gerechten waren heel vet en onze buik en darmen ook meteen wakker. Jammer maar we bestellen dus niet weer.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten.

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op aangegeven tijd klaar

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten en lekker pittig zoals het hoort.

, 27-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren viskoekjes bremzout. De mie met garnalen was niet echt lekker. De bezorgtijd stond op 17.45 uur, maar het eten werd bezorgd om 18.30 uur. Jammer, dit zijn we niet gewend bij Arawan!!

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen bezorging in Saendelft. Eten was lekker Voor de 2 hoofdgerechten maar een bakje witte rijst. Bij de saté mie besteld helaas geen ei gevonden?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Khop khun ka!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect, als altijd!

, 16-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat niet precies bezorgd is wat was besteld...

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en binnen de voorgestelde tijd!!!

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was (zoals altijd) prima! En de bezorging was keurig op tijd. Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en perfecte service! Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten, bezorg tijd was ook rond de tijd die aangegeven werd bij bestelling. Had alleen een extra bakje rijst ipv mijn noodles maar met 1 telefoontje werd die vlot nabezorgd. Kortom top!!

, 03-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer erg lekker

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat is het eten bij Arawan weer erg lekker! Een aanrader voor iedereen!!

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie en snel bezorgd

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en een prima bezorgtijd. Grote porties.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snellen levering en goede kwaliteit eten

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en service !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was pas anderhalf uur na afgesproken tijdstip Bestelling was ondanks de gratis loempia's niet compleet (viscakes ontbraken) Soepen waren lauwwarm Gerechten verder goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten maar helaas pas 2 uur na de bestelling (en 1 uur na de verwachte aflevertijd); dit is niet ideaal als je kleine kinderen hebt die vroeg naar bed moeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super slecht! Bestelling was niet klaar en het was er niet meer. De bestelling was niet doorgekomen zogenaamd omdat het systeem was uitgezet. Ik heb mijn geld terug gevraagd en ben zonder eten weggegaan. Er was geen excuus of compensatie. Toen ik later toch controleerde of het systeem "uit" was, kon je gewoon online door bestellen. Mega slechte ervaring en service.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker!

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol bereid, besteld via online, op aangeven tijdstip gereed, warm op tafel. Een aanrader....

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker, het is verrukkelijk en goed warm. Zeker een aanrader ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd. Klein dingetje. Ik hd om extra koriander gevraagd en dat ontbrak.

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Ondanks een vrijdag avond prima op tijd geleverd. Top

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd en erg goed !!

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam ruim twintig minuten te vroeg bestelling afleveren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk te bestellen, op tijd bezorgd en heerlijk eten !!

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd was prima alleen mistte er een gerecht. Even gebeld en het zou 20min later bezorg worden. Na 45 weer gebeld want het was er nog steeds niet er zou gebeld worden met de bezorger. Na 1,5 uur nog steeds niks.... weer gebeld uiteindelijk na 2 uur alsnog bezorgd. erg jammer dat zo iets makkelijks zo moeilijk was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, smaakvol en mals vlees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! (En genoeg ook.)

, 19-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar bij de bezorging al erg afgekoeld zodat we dit moesten opwarmen (de voorgerechten. Het hoofdgerecht was wel warm). De bezorging was bijna een half uur later dan ik als gewenst had aangegeven.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keuring op tijd, heerlijk gegeten!

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op nieuwjaarsdag via de website een bestelling geplaatst. Na ruim 1,5 uur wachten toch maar bellen, blijkt Arawan gesloten te zijn.. en al door meer mensen hierover gebeld te zijn. Wel is mijn geld afgeschreven en heb ik een ontvangstbevestiging gehad. Ik vind dat dit echt niet kan! Of pas direct je website aan, of laat met iedereen die een bestelling plaats direct contact opnemen! En nu nog hopen dat ik mijn geld terug krijg, want tot op heden niets vernomen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moesten 2uur en 15min wachten op een donderdag....dat is veel te lang en kost klanten.

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van eten en bezorging is prima. Omvang van porties is goed. Vind het iets aan de prijzige kant.... was iets meer dan Eur 20 kwijt voor 1 persoon (excl. bezorgkosten en drankjes)... dat is meer dan voor ander afhaaleten maar de smaak maakt een hoop goed. Volgende keer zeker weer.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam eerder dan de geschatte tijd. Dat was heel prettig! Het eten is altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verify the damned email people give you!

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was goed heet dat het aankwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! ^^

, 14-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete afhaal Thai ???????? Altijd heerlijk eten tegen een schappelijke prijs. Na een lange dag hard werken bestel ik dan ook samen met partner en eten we er ook meestal nog 2 dagen van kortom een heerlijke aanrader????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het tasje zat vol met saus. alle bakjes vies

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd smaakte het weer heerlijk.????

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en keurig op tijd bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious en authentiek!

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten top Bezorging 30 min te laat

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, elke keer weer top! Jammer dat het iets wat duur is en je zelfs bij een bestelling van € 25 bezorgkosten moet betalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, goed eten, ik mis wel de combinatie menu s

, 02-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Arawan confidently sends out many emails intended for their senile customers. It doesn't bother to double check them, or require confirmation.

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thais eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben heel eerlijk, het was lekker zeker niks mis mee maar thai's nee zeker niet! Het komt niet eens in de buurt, sorry Vandaar mijn twee sterren. Ik vind de portie grote aan de kleine kant helemaal voor dat geld! Bezorging was 30 min later dan wij hadden aangegeven. Jammer want het had moo geweest een goede thai in de zaanstreek

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo heerlijk !!!

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

anderhalf uur na bestellen kwam het

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten (rode curry met garnalen en noedels met kip, ei, pinda's) was heerlijk. De bezorging kwam precies op de tijd die werd aangegeven in de e-mailbevestiging.