Beoordelingen van Arawan Koog aan de Zaan

Recente recensies

5.0
Jan Rouw
vandaag

perfect geregeld, ik kan niet anders zeggen. En in een woord het eten was ook heerlijk en er was genoeg.

Romeo
vandaag
Hanneke
14 oktober 2021
Hans van Dalen
11 oktober 2021

Erg lekker en vers voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard Dirks
10 oktober 2021

Heerlijk gegeten, prima smaak en goede hoeveelheden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Bouwman
10 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Gerechten hadden veel smaak. Zeer stipte bezorging.

T. Feijt
8 oktober 2021

Supersnelle bezorging, maar de sate was net als de saus nietmeer wat het was. Jammer

Mart
7 oktober 2021

Stipt op tijd bezorgd door een vriendelijke jongedame. Beide gerechten waren goed warm, prima verpakt en smaakten voortreffelijk! Zeker voor herhaling vatbaar, ook vanwege de aantrekkelijke prijs.. Een aanrader dus!

abram rentzenbrink
4 oktober 2021

Keurig op tijd bezorgd .Het was onze eerste keer dat wij iets bestelde .Wisten dus niet wat je verwachten mag .De smaak was goed alleen weinig eend en kouseband .Op witte rijst zijn wij niet dol .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dik
3 oktober 2021

Binnen een half uur in West Knollendam, top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariam
1 oktober 2021

Ik vond het niet zoals altijd lekker smaken omdat de oestersaus anders was dan normaal. Smaakte niet naar oestersaus. Helaas.

Marijke raspoorr
29 september 2021

Het gaat afgezaagd klinken, maar het eten was weer super lekker. Pittig en warm en keurig op tijd bezorgd. Chapeau.

Kremer
26 september 2021

Was weer heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
25 september 2021

Zoals altijd op tijd en lekker.

Sander
25 september 2021

Weer heerlijk gegeten

Rina
24 september 2021

Heerlijk eten, gemakkelijk online bestellen via de app, en netjes op tijd bezorgd, super service dus echt een aanrader xxx

G. Lakhai
24 september 2021

Zo belachelijk lang elke keer. Nu bijna 2 uur wachttijd. Ze doen er ook niets aan verder. Altijd hetzelfde. Jammer, het is lekker maar wij bestellen hier niet meer hierdoor

Nieske
24 september 2021

Altijd lekkerrrrrr

Paulo Medeiros
18 september 2021

Was super lekker alleen de dessert was niet helemaal onze smaak. De Banaan zwom een beetje in de warme cocosmelk. Vriendelijke groet, Paulo Alexandre Medeiros

Nienke Paardekoper
17 september 2021

Het eten is waanzinnig lekker! Maar bezorging duurt steeds meer dan een uur, tot anderhalf uur, dat is wel erg lang.

Hans B.
17 september 2021

Vlot bezorgd en lekkere warme gerechten

Arjan
13 september 2021

Heerlijk eten en volgens afspraak geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thea
13 september 2021

Heerlijk eten! Echt een aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
12 september 2021

3 verschillende maaltijden en allemaal even lekker en nog goed op temperatuur 👍

Wester
11 september 2021

Altijd een 10 !

Iwan
9 september 2021

Super lekker gegeten. Aardig personeel. Top.

Nicole
5 september 2021

Beste Arawan, I have ordered from you before and always been happy with your food and delivery service. This time, however, my order never arrived! I tried calling multiple times but no one picked up, or the line was not ringing. I hope my order will still be delivered, at a later date agreed to by both parties. Bij voorbaat dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Han den Enting
1 augustus 2021

Fijne mensen, altijd stipt op tijd bestelling klaar. Lekker eten voor een zeer redelijke prijs.Ik kom er bijna elke week

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
1 augustus 2021

Verrukkelijk. Gloeiend heet geleverd binnen de beloofde tijd Wat was het weer lekker. Top restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.R.
30 juli 2021
Renske Tijms-deMaaker
30 juli 2021

Bedankt voor extra loempia's van het huis

Cees
30 juli 2021

Altijd lekker, altijd vriendelijke bezorger en weer keurig op tijd!

Rafael barendse
29 juli 2021

Alles ging hartstikke goed. Eten was nog lekker warm en was erg lekker.

N de Vries
29 juli 2021
Wendy
28 juli 2021
Anita
28 juli 2021

Heerlijk eten

G. Lakhai
28 juli 2021

Het restaurant is goed qua smaken. Helaas wordt er nooit geluisterd naar op of aanmerkingen. Als je aangeeft niet pittig doen ze er extra peper in lijkt wel. Of nu aangegeven geen inktvis in de soep, je raadt het al; de hele soep zit vol met inktvis. Ook de bezorging duurt altijd ontzettend lang. Heel jammer want koken kunnen ze wel.

Hans B.
26 juli 2021

Smakelijke gerechten en tijdige bezorging.

Wesley
26 juli 2021
Jacqueline Oud
24 juli 2021

Ik moet een half uur rijden om vanaf Arawan thuis te komen, en dan steeds goed warm én goddelijk lekker!!! Smullen!

Kimberley
23 juli 2021

Ik vond de loempia's niet lekker

15 juli 2021
Jolanda Van der Hoek
15 juli 2021
S
14 juli 2021

Heerlijk zitten smikkelen van het eten, samen met twee vriendinnen. Het eten was lekker op temperatuur en stipt op tijd geleverd.

Buurman
12 juli 2021

Geweldige service en heerlijk eten. Er ging wat fout met de bestelling en ik werd netjes direct terug gebeld om mijn dubbele bestelling even door te nemen en vervolgens te cancelen. Erg netjes en leuke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred
11 juli 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita Ten Wolde
11 juli 2021

Die Saté van jullie ❤️❤️❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
9 juli 2021

Heerlijk, meer dan genoeg en op tijd bezorgd. Hier gaan we zeker nog eens bestellen

Robert Romp
6 juli 2021

Prima eten en prompte bezorging. Wij vinden Arafan een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
5 juli 2021

We waren nieuwsgierig en wilden toch een keer bestellen. Eten zag er goed uit maar beide maaltijden waren gewoon veels te pittig van smaak waardoor je eigenlijk niets meer proeft. We hebben het niet eens opgegeten. We zijn wel wat gewend qua pittigheid maar dit was echt te veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline
5 juli 2021

Eten was heerlijk! Zelfs voor onze visite die nog nooit eerder uit de Thaise hadden gegeten. Vrij snel bezorgd ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Van der Hoek
1 juli 2021
Martijn
30 juni 2021

Zoals altijd keurig op tijd. Fantastisch lekker. Een heel goed Thais afhaal/ bezorg restaurant. Aanrader!

Jolanda Van der Hoek
28 juni 2021
Simone Kloprogge
27 juni 2021

Het eten was weer heerlijk. De bezorging was wat laat maar ze hebben ons Kerrigan gebeld om dit te melden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda Van der Hoek
26 juni 2021

Het eten was erg lekker. En een vrolijke bezorger

Bert van de Belt
26 juni 2021

Smaakte heerlijk

Frans
26 juni 2021

Half uur later gebracht dan opgegeven, verbeterpunt is geen richttijd geven.

R
25 juni 2021

Erg lekker eten, en ook nog eens gezond.

Bas
25 juni 2021

Top weer!!!

Adri Spils
21 juni 2021

Heerlijk gegeten en stipt op tijd, grote klasse en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo Overdorp
17 juni 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Tom
16 juni 2021

Weer heerlijk gegeten wat precies op tijd was gelever. Ga zo door.

Mirthe
13 juni 2021

Goed, vers en snel bezorgd door vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ria
13 juni 2021

Snel geleverd. En echt verrukkelijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
13 juni 2021
Wesley
10 juni 2021

Vriendelijke mensen, en zeer lekkere maaltijden. Eén van de betere plekken om Thais te eten!

Daan
10 juni 2021

Er zaten erg weinig garnalen in ons gerecht

Daphne
5 juni 2021

Heerlijk eten!

Francis
4 juni 2021

Heerlijk eten, goede service en ruim op tijd

Iris
3 juni 2021

Heerlijk!

Bert van de Belt
3 juni 2021

Was erg lekker en prima prijs/kwaliteitverhouding.

Fiona
3 juni 2021

Heerlijk eten, lekker gekruid, goede porties, verse producten en met liefde gemaakt. Echt een aanrader!

Peter k
2 juni 2021

Top ! Ook namens de papegaai (die vind de rijst lekker😁).

n de vries
31 mei 2021
Wolleswinkel
30 mei 2021

Was weer heerlijk 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wibo
30 mei 2021

Als altijd top!!

Willem Dankbaar
30 mei 2021

Eten was weer top even als de bezorging keurig netjes en op tijd. Jammer alleen dat de salade met rundvlees (biefstuk) de biefstuk te ver doorgebakken was.. voor de rest echt prima eten.

Tom
29 mei 2021

Eerste keer dat ik hier heb besteld en het eten was echt lekker. Ik kom hier zeker terug!

Denise
28 mei 2021
Hans
27 mei 2021

We bestellen sinds kort bij Arawan Het eten is lekker en niet duur (good value for money! )en het bezorgen is top verzorgd, snel.

Chris
23 mei 2021
Martin
22 mei 2021

Heerlijk gegeten. Tot de volgende keer

Groenhart
21 mei 2021

Was weer heerlijk.

Hanneke
20 mei 2021

Super lekker eten.

Auke kuipers
20 mei 2021

Als vanouds weer heerlijk.. op naar de volgende bestelling ;-)

Denise
19 mei 2021

Was weer heerlijk!

Ramon
16 mei 2021

Altijd heeeeeeeeerlijk! Top tentje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Drost
16 mei 2021

Heerlijk eten, lekker warm en nuet duur. Echt een aanrader.

Han den Enting
15 mei 2021

Altijd op tijd en snelle bezorging Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke mensen

Mirella
15 mei 2021

Keurig op tijd en heerlijk gegeten

Ellen
15 mei 2021

Was weer heerlijk! Dat gemengde voorgerecht (ben zo slecht met namen) bestellen we altijd want die is zo lekker! Porties zijn heel ruim. Nu noedels met rund geprobeerd, lekker, echt troostvoedsel. Mijn man had een soep, was ook goed. Enige puntje is wel dat 1 peper voor mij al behoorlijk pittig is.

Dely
14 mei 2021

Heerlijke gerechten! Enige opmerking: van mij hoeft er geen tomaat in de Tom Ka Kai ;)

Anneke
13 mei 2021

Heerlijk eten en bezorging altijd precies op afgesproken tijd.

Ano
13 mei 2021

Top!

Wilfred Zwart
12 mei 2021

Zoals altijd kwaliteit en zooooooo lekker!

Wibo
9 mei 2021

Wederom top!!

Jeroen
8 mei 2021

Heel lekker, super vers

Marijke
8 mei 2021

Keurig op tijd bezorgd. Was de eerste keer maar top zooo heerlijk een echte aanrader!!!!!

Sara
7 mei 2021

Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk geholpen. Ook geschikt voor glutenvrije opties! Zeer aan te bevelen.

Mert
6 mei 2021

Erg lekker.

Denise
5 mei 2021
Peter
30 april 2021

Heerlijk!

Vera
30 april 2021
Henk
29 april 2021

Was weer lekker en meer dan genoeg

Izabel
28 april 2021
Tom
27 april 2021

Overheerlijk gegetenaleenjamer dat het iets later is bezorgd dan gepland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amber
26 april 2021

Altijd heerlijk eten!

Martine Kok
26 april 2021
Anita Ten wolde
26 april 2021

Heerlijk , lekker pittig en de saté lekker van kippedijtjes met super saté saus 🤩

Denise
21 april 2021

Gebakken rijst met kip was deze keer minder van smaak. Zaten veel stukjes witte rijst nog doorheen. Hopelijk volgende keer weer beter

thea
19 april 2021

heerlijk eten en het stond op tijd klaar. sate is echt fantastisch!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans W.
18 april 2021

Bijzonder smakelijk gegeten, we hadden (83)Kaeng Ped Kung en (42) Kai Phad Med en niet te vergeten 3 heerlijke loempiaatjes (13) Po Pia Thod vooraf.

Marije Ponsioen
17 april 2021

Het eten is fantastisch, maar dat zijn we al jaren gewend. Toevallig ging het bij deze bestelling voor de tweede achtereenvolgende fout. Maar het belletje van de vriendelijke bezorger die het adres verkeerd in de navigatie had gezet, zijn excuus en de brede glimlach deed alles vergeten. We hebben heerlijk gegeten.

Saskien
16 april 2021

Heerlijke inktvis- en garnalengerechten gegeten! Supergoede prijs/kwaliteit - verhouding.

Ci
15 april 2021

Heerlijk en snel bezorgd! Echt een aanrader!

Kaya
15 april 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd!

ien verrips
12 april 2021
Bianca
12 april 2021

Het eten is altijd super goed! Helaas kwam de bestelling een UUR later dan afgesproken, zonder dat er hierover wordt geïnformeerd. Heel erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

liza
12 april 2021
Lena
11 april 2021

Elke keer op tijd geleverd en altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roeland
11 april 2021

We werden keurig gebeld dat de bestelling iets later zou worden bezorgd ivm. grote drukte. Bezorgster was heel vriendelijk. Hebben heerlijk gegeten! Zullen zeker weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
11 april 2021

Eten was weer erg lekker

Ruud
11 april 2021

Lekker en op tijd tegen een redelijke prijs

Klaas Staal
10 april 2021

Wederom heerlijk gegeten zoals we gewend zijn bij Arawan. Bezorging prima op tijd. Top!

Kremer
10 april 2021

Het was weer super lekker eten!

Leo Overdorp
10 april 2021

Vriendelijke bezorging van heerlijk eten !

Ruiter
10 april 2021

De bestelling was op tijd klaar en ik kon het zo meenemen. Vers en heerlijk zo als altijd.

Ilona
9 april 2021

Het eten was niet zo lekker, kip was droog

Astrid Spits
8 april 2021

Heerlijk vers eten en op tijd bezorgd.

Karina Van der weide
7 april 2021

Heerlijk gegeten

Mirjam
4 april 2021

Weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
4 april 2021

Het eten was precies zoals ik het van Arawan gewend ben; heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise
4 april 2021
Re
4 april 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
4 april 2021
Kremer
4 april 2021

Nu eens voor de variatie de Thom Ka Kai soep genomen. Ook echt ontzettend lekker, net als alle andere gerechten van Arawan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maxime
4 april 2021

Super lekker eten zoals altijd en op tijd bezorgd door een aardige bezorger.

Nathaniel Sumah
2 april 2021

Snelle bezorging en een zeer attente goedmaker nadat de voorgaande bestelling erg lang duurde, daarnaast ook weer overheerlijk gegeten. Top service!

Ramon Kok
1 april 2021

Bezorging op tijd maar niet compleet: diverse gerechten ontbraken. Wel nageleverd na klacht maar verder geen geste oid.

Anneke Ruiter
1 april 2021

Heerlijk eten. Vers en goede smaak

Ellen
29 maart 2021
Kimberly
28 maart 2021

Altijd lekker, warm en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlo
28 maart 2021

Ruim een uur te laat

Karim
28 maart 2021

Om 2 uur besteld voor bezorging om 19 uur maar helaas weer achteraan moeten bellen 9x ..... pas om half 9 bezorgt met wederom het excuus dat het druk was . Het is onbegrijpelijk dat dit excuus altijd maar gebruikt wordt terwijl je het oprijd besteld ....het eten is echt goed maar de service is echt ruk en hoort eigenlijk niet bij zoon zaak.

RMG
27 maart 2021

Heel erg lekker Jammer dat de bestelde loempia’s omgeruild waren voor saté, die overigens ook kekker was

Marieke
27 maart 2021

Heerlijk eten maar 2,5 uur gewacht voordat het werd gebracht. Zonder excuus. Beetje jammer.

Wouter s
27 maart 2021
Arie
27 maart 2021

Lekker eten oprijd geleverd en alles goed warm een aanrader

Mary
27 maart 2021

Het was weer heeeeerlijk

Adri
27 maart 2021

Het eten was weer allemachtig lekker , zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging was bijna een half uur later dan gepland maar dat mag de pret niet drukken. Overige keren was het wel oke. Tot een volgende keer.

A.v.Vliet
26 maart 2021

Duidelijk verse ingrediënten en bomvol met smaak,sodemieters,zeer onder de indruk. Bezorging is ietwat nonchalant qua stiptheid..de kwaliteit van de producten maakt dat weer helemaal goed.

Hans b
26 maart 2021

Bestel met regelmaat en altijd super tevreden over het heerlijke eten en de snelle levertijd. Helaas vandaag ruim 2 uur gewacht. Enige minpuntje vandaag.

Hans
21 maart 2021

Erg lekker en goed verzorgd

Richard
20 maart 2021

Bijna 2 uur na bestelling is te lang

Jennifer
20 maart 2021

Altijd even lekker. Vers, warm en snelle bezorging. Vooral de kipsaté en Pad Thai Kai vinden wij heerlijk. Aanrader!

Sebas
20 maart 2021

Was weer smullen geblazen 👌🏽

J.Oud
20 maart 2021

Het was erg druk, dus moest 20 minuten langer wachten , kreeg gratis een portie loempia's mee ivm de lange wachttijd. We hebben gesmuld! Goede service!

Peter
19 maart 2021

Ondanks de drukte mooi op tijd en zoals altijd weer erg lekker, ik denk dat ik daar boven maar ga wonen😋

Malie
19 maart 2021

Goede service en lekker eten!

ellen
18 maart 2021
A. Barendse
18 maart 2021

Was lekker en bezorgd binnen afgesproken tijd. Wij zijn dik tevreden.

Leonie Meeuwsen
16 maart 2021

Pad Thai was heerlijk, de kip cashewnoten met groente was te zout naar onze smaak.

Mevanne
14 maart 2021

Heerlijk gegeten. Al jaren onze favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roeland
13 maart 2021

Vriendelijk bezorgd en heerlijk gegeten! Aanrader!

Tom
13 maart 2021

Wederom op tijd besteld en keurig op tijd geleverd. We hebben nu voor de 3e keer besteld maar het gaat nog steeds niet vervelen. Overheerlijk gegeten. Komt zeker weer een vervolg.

Cindy
13 maart 2021

Super lekker!

ruben
13 maart 2021

Altijd top!

Tuinstraat
12 maart 2021

Perfect op tijd en heerlijk eten zoals altijd! 🙌

BertV
12 maart 2021
Cees
12 maart 2021

Altijd lekker en altijd vriendelijk bij bezorging. Absolute aanrader!

Hanneke de BOER
12 maart 2021

Was weer overheerlijk en op tijd geleverd. Helemaal top.

Nus
11 maart 2021

Heerlijk top! Ook de kinderen vonden de gebakken rijst met garnalen ( mochten er wel wat meer in!) en mi en loempia’s erg lekker.

Fred
7 maart 2021

Kort maar krachtig, het was heerlijk. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bangkok
6 maart 2021

Het eten is super lekker, echt Thais!

Bas
4 maart 2021

Heerlijk zoals altijd. Minpunt was dat er een halve beker olie/vet bovenop de massaman lag. Was echt te veel. 4 sterren daardoor

Valkenburg
4 maart 2021

Was weer heerlijk.

Mary
3 maart 2021
Ibtissam
28 februari 2021

Het eten is altijd heerlijk vers en warm. Wij nemen altijd de kip phad bai krapauw. Lekker pittig en veel groente. Een 10+ voor ons!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly
28 februari 2021

Was echt heerlijk! Alsof je je in Thailand bevind, de saté is vooral een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martina
28 februari 2021

Wederom een heerlijke maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.
27 februari 2021

Vers, smakelijk, snel bezorgd. Wij komen zeker terug!

Bep
27 februari 2021

Heerlijk gegeten.

Kremer
27 februari 2021

Weer zooooo onwijs lekker gegeten! Bedankt!

Jessica
25 februari 2021

Normaal gesproken erg lekker. Ik haal hier graag. Zeker een aanrader. Deze keer helaas geen aubergine in de curry en de rijst niet helemaal droog. Kan gebeuren.

Peter
24 februari 2021

Mn beoordelingen worden saai zo, maar nog steeds erg lekker en stipt op tijd !😋👍

Elisabeth
22 februari 2021

We bestellen hier regelmatig, het eten is heerlijk! Bezorging is ook prima, niks op aan te merken.

M.Kan
22 februari 2021
Dely
22 februari 2021

20 minuten te laat, zonder even te bellen ofzo. Maar eten goed warm en smaakt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoek
21 februari 2021

Super, weer enorm genoten van deze heerlijke Thaise gerechten. ook gevraagd een gerecht nog pittiger te maken en was top! Heerlijk een echte aanrader dus!

Bas
21 februari 2021
Francis
20 februari 2021

Heerlijk eten, miste n pad thai. 2 bestelt 1 gekregen

Ellie
20 februari 2021

Eten was erg lekker!!

Bas B
20 februari 2021

Lekker eten goeie prijs. Bezorging super

Ruud
20 februari 2021

1 uur later dan afgesproken ,kan gebeuren maar een berichtje was wel op zijn plaats geweest

Ted
19 februari 2021

Wederom heerlijk gegeten.

Kremer
19 februari 2021

Was weer super lekker! Dank jullie wel :-)

Michel
19 februari 2021

Nog nooit teleurgesteld bij arawan. Wat je ook neemt het is altijd lekker. Ruime porties en goed van smaak.

Van vliet
19 februari 2021
Monique
18 februari 2021

Wat jammer, wij hadden de eend in zoetzure saus besteld deze keer maar werden heel erg teleurgesteld. Het gerecht smaakt meer naar een visgerecht (uitgeschoten met de vissaus?) en de eend was echt heel vet. Dit zijn we niet van jullie gewend hoor. Hoop dat dit een(d)maling was?

Denise
17 februari 2021
Bas
16 februari 2021

Top, zoals altijd! Vind wel dat rijstbakjes een keer wat groter kunnen.

Annet
14 februari 2021

Prima eten, bezorging mooi op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!

MONIE
13 februari 2021

Was erg lekker. Bezorger stond in de verkeerde straat, in de verkeerde wijk, maar kan gebeuren en heeft netjes gebeld. Eten was evengoed nog erg warm. Ga vaker bestellen

Aimée
12 februari 2021

Heerlijk!!

Henk
11 februari 2021

Top als altijd

Martina
11 februari 2021

Zoals altijd heerlijk eten. Wij blijven terug komen.

Kremer
6 februari 2021

Gewoon weer zo ontzettend lekker eten! Hier worden wij heeeeeel blij van!!

H. van Nus
6 februari 2021

Bezorging was een half uur later dan aangegeven. Nasi en rijst zijn best weinig. De kinderen eten vooral rijst. Tofu in groene curry is heerlijk mAar mag heter. Dit kun je opgeven bij je bestelling. Beef salad ok, maar veel ui en het vlees taai. Mag meer koriander in en vissaus(?) en mag ook heter.

Bert
5 februari 2021

Heerlijk en gezond Thais eten, op internet besteld en geweldig thuis bezorgd. Ben blij met ze.

Ruth
4 februari 2021

Lekker als altijd en precies op de goede tijd bezorgd.

Anja de Kip
4 februari 2021

Het was erg lekker en wat een grote porties! Voor herhaling vatbaar !! De soep met kokosmelk is mijn favoriet. Maar alles was zalig

Otter
4 februari 2021

2 1/2 uur te laat.

Peter & Ulkje
2 februari 2021

Heerlijk gegeten.

Ellen
1 februari 2021
Margot Schilp
31 januari 2021
Tom
29 januari 2021

Ik had de 51 / 193 / 13 besteld. We hebben zitten smullen van het super op tijd gebrachte overheerlijke eten. Ik kom weer terug

Dami
29 januari 2021

Makkelijk bestellen, vlotte levering en het belangrijkste: altijd goed eten!!

Daan bolderink
25 januari 2021

Het zou mooi zijn als je erbij zet hoe pittig een maaltijd is. Ik hou van pittig en kon dat slecht vonden. Misschien een tip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave
24 januari 2021

Ruim 2 uur gewacht op onze bestelling. Dit kan echt niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kremer
24 januari 2021

Was echt weer super lekker! Een lichtpuntje in deze Corona tijd dat we dit lekkere eten nog wel mogen blijven afhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
24 januari 2021

Het eten was heerlijk! De 2e dag ook nog van genoten.

Dirk Smit
23 januari 2021

Eten op tijd gebracht, keurige jongen en het eten was nog goed warm en we hebben dan ook heerlijk gegeten

Raymond
23 januari 2021

Top

Martijn
23 januari 2021

Goddelijk!

Denise
22 januari 2021
Bas
21 januari 2021

Top zoals altijd!!

Geert
20 januari 2021

Weer heerlijk gegeten

Manon
20 januari 2021

Super aardige bezorger, voor 18;00 besteld en het was er precies om 18:00! Super geregeld en natuurlijk altijd heeerlijk eten.

Onrust
18 januari 2021

1 uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carin
17 januari 2021

Erg lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kremer
17 januari 2021

Was weer heerlijk, echt! Het beste Thaise eten van heel Nederland. :-) De geur brengt ons gelijk terug naar onze vakanties in Thailand!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirte
17 januari 2021

Heerlijke curry!

Peter
16 januari 2021

Deze keer eens een salade met rundvlees en koriander erbij genomen, gewoon een maaltijd zo gevuld , en zo ontzettend lekker! De bezorger op zn scooter met de sneeuw en bijna op de minuut op tijd. En oh ja 3 loempiaatjes met saus van t huis erbij (die nog lekker knapperig waren). Al jaren vaste klant en dat blijf ik nog jaren doen als deze kwaliteit zo blijft.

Tina
16 januari 2021

Eten was heerlijk vers, pittig en op afgesproken tijd bezorgd.

Wester
15 januari 2021

Altijd top

Lindeman
15 januari 2021
CC
14 januari 2021

Heerlijke thaise Salade! Gezond, pittig, smaakvol, echt geweldig!

Valentina
14 januari 2021
Valentina
14 januari 2021
Jacqueline
14 januari 2021

Heerlijk gegeten. Alleen lang op moeten wachten. Heb zelf moeten bellen wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Voortaan beter een bericht sturen/bellen als de bestelling later dan verwacht wordt geleverd. Scheelt een hoop ergernis. Maar het wachten werd beloond: het eten was heerlijk

Waal
13 januari 2021

Heerlijke gerechten.

Colette
11 januari 2021

Nog voor de bezorgtijden , heerlijk en warm eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
11 januari 2021
Fred
10 januari 2021

Eerste keer gegeten via dit restaurant. Ik kan het alleen mijzelf kwalijk nemen dat ik dit niet eerder heb gedaan. Wat een heerlijke gerechten en wat een smaaksensatie. Tot de volgende keer.

Erica Mulder
9 januari 2021

Zoals altijd, heerlijk gegeten.

Andrea
9 januari 2021

Heerlijk

Shanna
9 januari 2021

Super lekker Thais eten, ook op tijd geleverd. Super!!

Ilona
8 januari 2021

Heeeel lekker mooping smelt in je mond andere garechten zoals altijd heerlijk Zeker een aanrader

Gabriel
8 januari 2021

Heerlijk, veel en vlot bezorgd, beetje veel ui in de zoetzure kip, maar allemaal lekker

Ben
8 januari 2021
Klaas Staal
7 januari 2021

Wederom heerlijk gegeten.

Patty
6 januari 2021
Bas
4 januari 2021
Willeke
4 januari 2021

Weer heerlijk gegeten!

Marcel
2 januari 2020

Voldoet aan de verwachtingen

Kremer
2 januari 2020

De groene curry is de beste van heel Nederland! We zijn echt super tevreden over jullie en ook in 2021 gaan we weer vaak bij jullie afhalen!

Sebastiaan
31 december 2020

Het eten was heerlijk

githa
30 december 2020

Het was heerlijk!! Op tijd en goed warm. Aanrader!

Paul
24 december 2020

Heerlijke en authentieke soep gegeten. Super aardige eigenaar. Prijs is voor afhalen nét aan de hoge kant.

Wouter
23 december 2020

Erg lekker gegeten! Een aanrader.

Joyce Mortel
21 december 2020

Op tijd bezorgd, zalig eten, kipsate en loempia’s waren fantastisch evenals de mihoen en garnalen in rode kerrie! Voor herhaling vatbaar!👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjon Jonker
21 december 2020

Heerlijk vers, lekker en heet gegeten, nog voor de opgegeven tijd bezorgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kremer
19 december 2020

Was uiteraard weer heerlijk!

Marion
18 december 2020

Het eten was heerlijk en op de afgesproken tijd gebracht.

Wester
13 december 2020

Altijd een 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
13 december 2020
Floortje
12 december 2020

Heerlijk!

Amber
11 december 2020

Bezorging duurde duurde lang en kwam lauw aan.

Yenthel
10 december 2020
Denise
9 december 2020
Anoek
7 december 2020

Wederom geweldig, super goede en vriendelijke service en heerlijk verfijnt Thais eten echt een aanrader voor iedereen. Er is voor ieder wat wils te bestellen!

Peter
7 december 2020

Was weer overheerlijk! Mvg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Dekker
6 december 2020

Heerlijk en precies op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
6 december 2020

Al sinds t begin een trouwe klant , nog steeds even lekker. Da s al een kunst op zich.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elizabeth Barbuto
6 december 2020

Top, op tijd bezorgd, zo netjes ingepakt, in foelie zodat het nog lekker warm was, en van het eten hebben wij genoten, heerlijk, ik ga jullie zeker aanraden bij familie en kennissen en ook zal ik vaker bestellen, Bedankt en veel succes

Cindy
5 december 2020

Het eten was heerlijk, alleen vinden we het jammer dat het eten altijd zwemt in een bak met saus. Het zou mooi zijn als er ook gerechten klaar gemaakt kunnen worden zonder al teveel saus of de saus apart serveren.

Tom
5 december 2020
Fam V
4 december 2020

Net als altijd weer heerlijk gegeten

Marco
3 december 2020

De rode curry met eend was heel lekker. Altijd als we bij Arawan bestellen is het eten heel lekker! Top Thai.

Michel
30 november 2020

Zag er goed verzorgd uit en het eten was heerlijk....

Anouk
30 november 2020

1e keer thais gegeten en kreeg hun als aanrader perfect heerlijkk Werd netjes gebeld dat ietjes langer duurt dat doen geen enkel bedrijf die ik kenn Alleen chili saus was heel pittig hihi Maar mij zie je vaker terug

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
30 november 2020

Heerlijk, elke keer weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. Feijt
29 november 2020

Dit is en blijft de lekkerste Thaise restaurant voor mij. Door de authentieke smaak, waan ik me weer in Thailand

Kremer
28 november 2020

Het was echt weer heerlijk eten!

Mariska
27 november 2020

Was weer heerlijk.

Marjon Jonker
26 november 2020

Bezorging was erg aardig en nog voor de aangegeven tijd.eten was warm en erg lekker.

Klaas Staal
25 november 2020

Bijna wekelijks de laatste tijd bestellen wij eten. Steeds van uitstekende kwaliteit!

Van Hooidonk
24 november 2020

Al jaren tevreden klanten. Echt heerlijk! Super vers.

Al
23 november 2020

Was weer super zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kremer
22 november 2020

Was weer heeeeeerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
22 november 2020

Heel lekker, en op tijd geleverd.

D. van Drunen
21 november 2020

Het eten was prima. De bezorging lag voor op schema. We zijn dik tevreden.

Urn to Be
20 november 2020

Zie review google

Serge
20 november 2020

Was erg lekker en ook nog een extra gerechtje ontvangen. Top