Online bestellen bij Arawan Koog aan de Zaan

Welkom op de website van Thais restaurant en bezorgservice Arawan in Koog aan de Zaan! Via onze website kunt u online uw bestelling plaatsen. U kunt uw bestelling contant aan de deur of online middels iDEAL betalen.

Arawan Actie: Bij elke bestelling via onze website krijgt u 5% korting!

Hieronder kunt u onze menukaart bekijken en uw bestelling plaatsen voor onze bezorgservice, of om te komen afhalen. Eet smakelijk!

Voor de allerlekkerste gerechten uit de traditionele Thaise keuken kunt u trecht bij Thais afhaal en bezorgrestaurant Arawan in Koog aan de Zaan wat uniek is voor Zaanstad. Alle Thaise gerechten worden direct vers bereid terwijl u wacht. Het kookteam kan op uw verzoek meer of minder pittigheid aan het gerecht geven. Bij Arawan staan kwaliteit, gastvrijheid en vriendelijke bediening hoog in het vaandel. Arawan is de Thaise naam voor Airavata, de mystieke witte olifant met drie hoofden die werd bereden door Indra, de koning van het hindoe godenrijk. Ook in Thailand is de witte olifant heilig en symboliseert Koninklijke mach, tot voor kort kwam deze olifantook voor op de nationale vlag van Thailand.